Η Κοζάνη γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

aim16136 2Στην κεντρική πλατεία Κοζάνης γιόρτασε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, την Τρίτη 14 Ιουνίου, δείχνοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι… ΓΙΟΡΤΗ! 

 Εκατοντάδες συμπολίτες μας πέρασαν από το κιόσκι μας για να ενημερωθούν για την Αιμοδοσία, αλλά και κάθε τρόπο προσφοράς ζωής (Αιμοπετάλια, Βλαστοκύτταρα, Μυελός των Οστών), αλλά και να διασκεδάσουν με τους μικρούς μας φίλους, καθώς είχαμε ετοιμάσει χειροτεχνίες και ζωγραφική με θέμα την αιμοδοσία. Περισσότεροι από 50 έγιναν δότες Μυελού των Οστών και πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν εθελοντές αιμοδότες. Η εικόνα της καινούριας πλατείας της πόλης πλημμυρισμένη με τα κόκκινα μπαλόνια του συλλόγου στα χέρια των μικρών παιδιών, μας δίνει την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα γίνει μία χώρα αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα σύντομα.
  Ευχαριστούμε την Praxis GSK, τους dj’s του Just Radio ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, καθώς και κάθε συμπολίτη μας για την παρουσία και την στήριξη του συλλόγου στα 10 χρόνια δράσης.

aim16136 1aim16136 3

Με σεβασμό στους ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη