Σχετικά με την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης...

pandr11616Σχετικά με την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης. Για να είμαστε ακριβείς:

1. Κατά τη συνέλευση της συντονιστική επιτροπή των φιλάθλων της Κοζάνης στις 6-6-2016 ακούστηκαν διάφορες απόψεις γύρω από το θέμα της ομάδας μας.

2. Αποφασίστηκε να οριστεί εθελοντικά μία επιτροπή η οποία θα έκανε το “διαμεσολαβητή” μεταξύ του Προέδρου της Κοζάνης και της συντονιστικής επιτροπής των φιλάθλων. (Αφού άσκησα την όποια κριτική δήλωσα εθελοντικά συμμετοχή και στην ομάδα των διαμεσολαβητών ώστε να ακούσω και την άποψη του Προέδρου για να έχω ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος).

3. Στις 7-6-2016 το απόγευμα οι “διαμεσολαβητές” συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο, ο οποίος αποδέχθηκε άμεσα το αίτημά μας.

4. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα και ακολούθησε διάλογος για τα θέματα τα οποία μας απασχολούν.

5. Έγινε ενημέρωση για τα εξής θέματα: Οικονομικά (ενημερωθήκαμε για το ύψος των χρεών). Θεσμικά (ενημερωθήκαμε για τον τρόπο λειτουργίας του Δ.Σ. και του συλλόγου). Λειτουργικά (ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία της ομάδας) Για τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν (ενημερωθήκαμε για τα πιθανά σενάρια και πως θα κινηθεί η ομάδα ανάλογα με τις εξελίξεις). Την πιθανή παραχώρηση της ομάδας καθώς και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται γι’ αυτό (ενημερωθήκαμε για τις προθέσεις του Προέδρου).

6. Ακολούθησε συνάντηση μόνο της ομάδας διαμεσολαβητών στις 8-6-2016 κατά την οποία εγγράφως καταγράψαμε αυτά που προέκυψαν κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο για να τα μεταφέρουμε στη συντονιστική ομάδα.

7. Ακολούθησε συνάντηση με τη συντονιστική ομάδα στις 8-6-2016 στην οποία λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκα.

8. Βγήκε ανακοίνωση από τη συντονιστική ομάδα η οποία δεν με καλύπτει διότι δεν αναφέρονται τα στοιχεία τα οποία δώσαμε σε αυτήν.

9. Συμπέρασμα προσωπικό μου: Χρειάζεται πολύ προσπάθεια από όλους για να δούμε καλύτερες στιγμές, ειλικρίνεια και κοινή προσπάθεια. Η κατάσταση είναι δύσκολη.

10. Από τη μεριά μου δεν απαιτώ από τους υπόλοιπους τίποτα περισσότερο από αυτό που πρόκειται να κάνω εγώ. Για αρχή θα προσπαθήσω να γίνω μέλος του Σωματείου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ, από όπου μου επιτραπεί ή μου δοθεί η ευκαιρία. Όσο περισσότεροι ασχοληθούμε και βοηθήσουμε τόσο το καλύτερο.

11.  Με εκτίμηση σε όλο το φίλαθλο, και όχι μόνο, κοινό της Κοζάνης.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ανδρεόπουλος Παναγιώτης

matiesstasport