Νωρίτερα φέτος η διανομή καυσόξυλων στο Μικρόβαλτο

kafsmikr165 1

Νωρίτερα -σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που γινόταν τον Οκτώβριο-, θα γίνει φέτος η διάθεση καυσόξυλων στους δικαιούχους μόνιμους κατοίκους του Μικροβάλτου.

Ήδη έχει συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα (φωτο), που προέρχεται από την «εξυγίανση» της δασικής έκτασης στην περιοχή «Τσάγγαρη» κοντά στο χωριό και αναμένεται τις επόμενες μέρες,...

...μετά τον έλεγχο από τη Δασική υπηρεσία, να δρομολογηθεί η διανομή στους δικαιούχους, ανάλογα με τους όρους του προηγούμενου έτους.

Ανάδοχος εκτέλεσης του έργου είναι ο Αγροτικός Δασικός Συνεταιρισμός Αγίας Κυριακής Βελβεντού, που συνεργάζεται με ομάδα υλοτόμων-μεταφορέων από το Λιβάδι Ελασσόνας (διάθεση αλόγων μεταφοράς καυσόξυλων από το χώρο κοπής στο χώρο συγκέντρωσης και φόρτωσης).

kafsmikr165 3kafsmikr165 4

mikrovalto.gr

Σχόλια   

Ευθυμιος Δισερης
0 # Ευθυμιος Δισερης 27-05-2016 22:34
Μετα απο την συνδρομη της Δημοτικης αρχης, για πρωτη φορα γινεται η καυσοξυλευση και η προμηθεια τοσο νωρις σε ολα τα χωρια! Αισθανομαι ιδιαιτερα ευτυχης που συνεβαλα απο πλευρας μου στην υλοποιηση του στοχου αυτου... Ευθυμιος Δισερης...Εντεταλμεν ος συμβουλος του Δημου.
Παράθεση