Αφιέρωμα στον Federico García Lorca από το 17ο Δημοτικό Σχολείο και την Καλλιόπη Βέττα

lorca1416.5Το βράδυ της Τρίτης στην "Αίθουσα Τέχνης", πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση του 17ου Δημοτικού σχολείου Κοζάνης με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Αφιέρωμα στον Federico García Lorca» και περιλάμβανε ένα οδοιπορικό με μελοποιημένα ποιήματα του Λόρκα,

...ερμηνευμένα από τη χορωδία του σχολείου και την Καλλιόπη Βέττα. Το θέαμα ήταν εξαιρετικό με την Καλλιόπη Βέττα να δίνει τον καλύτερό της εαυτό μαγεύοντας το κοινό με την μελωδική φωνή της. Επίσης κέρδισε τις εντυπώσεις η χορωδία, αποτελούμενη από τους μαθητές, κάτω από τη διεύθυνση της μουσικού του σχολείου Εύη Βέττα.  Η αίθουσα ήταν γεμάτη, με τους θεατές να χαρίζουν απλόχερα στους καλλιτέχνες το θερμότερο χειροκρότημα.

lorca3165lorca5165lorca7165 

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη μουσικό του σχολείου Εύη Βέττα με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και τη φιλική συμμετοχή ορχήστρας αποτελούμενη από τους: Βαγγέλη Βέττα, τραγούδι-κιθάρα, Γιώργο Τζούκα, πιάνο, Χρήστο Ντουμάνη, μπουζούκι-λάφτα, Παύλο Σπυρόπουλο, κοντραμπάσο και Βάσω Βακουφτσή, κρουστά.

prlogos