Πρόκριση στον τελικό για την προπαιδική ομάδα της ακαδημίας του ΤΙΤΑΝA Σερβίων

titan paidiko164Το τμήμα του προπαιδικού τμήματος ποδοσφαίρου του Τιτάνα Σερβίων επικράτησε με σκορ 3-1 της ομάδας του Βυζαντινού Αετού Πτολεμαΐδας και προκρίθηκε στον τελικό του Προπαδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κοζάνης, που θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2016.

Το Δ.Σ. του ΤΙΤΑΝ Σερβίων και οι έφοροι των ακαδημιών συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές Θοδωρή Παπανικόπουλο και Γιάννη Παρασκευά και τους εύχονται καλή επιτυχία στον τελικό. 

 Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού: Συγχαρητήριο μήνυμα της Προέδρου Παναγιωτάς Μαλιούρα για την ομάδα προπαιδικού του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων

 Συγχαίρω θερμά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του προπαιδικού τμήματος του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ Σερβίων για την πρόκρισή τους στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Η πρόκριση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την συνολικά καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα του συλλόγου, σε μία δύσκολη περίοδο και για τον αθλητισμό που αποτελεί βέβαια από τις λίγες διεξόδους της νεολαίας μας.

Επίσης αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές που μεθοδικά και συστηματικά έφτασαν μαζί με τα παιδιά, σε αυτό το αποτέλεσμα καθώς και στη διοίκηση που στηρίζει αυτήν την προσπάθεια.