Ημερίδα «Προωθώντας τον θηλασμό, Υποστηρίζοντας την Ζωή» το Σάββατο 16/4 στο Κοβεντάρειο

Ομιλήτρια και η παιδίατρος Δρ Αγγελική Κωτούλα

imthilaf164Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης, μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας,  σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με τίτλο:

«Προωθώντας τον θηλασμό, Υποστηρίζοντας την Ζωή»

η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 14.30μ.μ. στο Κοβεντάρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Απευθύνεται σε παιδίατρους, μαιευτήρες-γυναικολόγους, γενικούς ιατρούς, μαίες, νοσηλευτές/νοσηλεύτριες, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φοιτητές τομέων υγείας καθώς και σε παλιούς, νέους και μέλλοντες γονείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με το θηλασμό.

Θα χορηγηθούν μόρια CERP από τον διεθνή οργανισμό IBCLE (με αρ. ημερ. 316025Κ) σε όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα και πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις.

Δείτε την αφίσα με τους ομιλητές (μεταξύ αυτών και η παιδίατρος, πιστ. σύμβουλος θηλασμού Δρ Αγγελική Κωτούλα*) και τους υποστηρικτές-χορηγούς της εκδήλωσης.

fimth164

Υπάρχει δυνατότητας προεγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.surveymonkey.com/r/JDRGYQF

Η είσοδος είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

 KozaniBFMothers

   6977406438

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/events/1772162469681623/1773908439507026

 

* Η παιδίατρος Αγγελική Δ. Κωτούλα κατάγεται από το Μικρόβαλτο