Σύλληψη 47χρονου και 20χρονης Ρωσίδας στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών

elas sillipsiΣήμερα (05-04-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν έναν 47χρονο ημεδαπό και μια 20χρονη αλλοδαπή υπήκοο Ρωσίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στον 47χρονο και στην κατοχή του βρέθηκε συσκευασία με ναρκωτικά δισκία, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι τα ναρκωτικά δισκία τα είχε προμηθευτεί  από την 20χρονη. Εν συνεχεία σε κατ’ οίκον έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία της 20χρονης βρέθηκαν διάφορα ναρκωτικά δισκία καθώς και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, τα οποία κατείχαν από κοινού με τον 47χρονο.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- -21,5- ναρκωτικά δισκία διαφόρων τύπων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και

- διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών (-1- μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, -21- σύριγγες, -1- μεταλλικό κουτάλι με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας κ.α.).

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.