«Ενα ποίημα για τους Πρόσφυγες» 21η  Μαρτίου Παγκόσμια ημέρα ποίησης στην Κοζάνη

prosfi1638 18Η πόλη της Κοζάνης συμμετέχει στον πανελλήνιολει﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽θυν με ραδυ και μποστο λλαογρφαικ εορτασμό για την παγκόσμια ημέρα ποίησης της 21ης Μαρτίου 2016 που φέτος έχει σαν θέμα «Ενα ποίημα για τους Πρόσφυγες».

Συμμετέχλει﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽θυν με ραδυ και μποστο λλαογρφαικουν πολλές πόλεις της Ελλάδοςλει﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽θυν με ραδυ και μποστο λλαογρφαικΕλάδος Ελλαδος , διοικητικοί καθώς και πνευματικοί θεσμοί.  Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου  στις 7 το βράδυ. Κεντρικοί διοργανωτές  το περιοδικό Παρέμβαση,ς

﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽υσική όπως και προβολήναης, το ΣΥΝ-Βιβλιοπωλικ πα ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, ο Σύλλογος Μικρασιατών περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, το ΣΥΝ-Βιβλιοπωλείο. Θα υπάρχει μουσική όπως και προβολές.

ΣυμμετοΥΓ, Εκτος﷽για ή όπως και προβολήναης, το ΣΥΝ-Βιβλιοπωλικ παχή ελεύθερη για όποιον θέλει να διαβάσει ένα ποίημα για τους Πρόσφυγες από την ελληνική ή την παγκόσμια γραμματεία ή και την προσωπική του ευαισθησία.

ΥΓ.  1 Στο ΣΥΝ-Βιβλιοπωλείο υπάρχει παρακαταθήκη ποιημάτων κι όποιος θέλει μπορεί ν’ απευθυνθεί σ’ αυτό

ΥΓ. 2 Και αν το ποίημα ή η συμμετοβρυσης﷽﷽﷽﷽α τος προσφυγες της Λευκν ελληικΥΝ-Βιβλιοπωλικ παχή συνοδεύεται κι από ένα ζευγάρι κάλτσες για τους πρόσφυγες που είναι στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης τότε θα είναι το καλύτερον.