Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΤΡΑΓΩΔΙΑ…

Νεκρός 29χρονος Μικροβαλτινός σε τροχαίο

Σε σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση δυο οχημάτων λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (προς Δευτέρα) 21 Αυγούστου 2011 έχασε τη ζωή του ο 29χρονος ηλεκτρολόγος Κώστας Λιάνας του Αντωνίου από το Μικρόβαλτο Κοζάνης. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στο νέο δρόμο Κοζάνης – Καισαρειάς, 400-500μ. πριν τη διασταύρωση της εισόδου προς τον Κήπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες το άλλο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε και είχε κατεύθυνση προς το χωριό Κήπος, επιχείρησε διπλή προσπέραση σε δυο προπορευόμενα οχήματα και κατέπεσε με σφοδρότητα (*βλέπε παρακάτω) στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου που κατευθυνόταν προς Κοζάνη.

Τραυματίστηκαν ακόμη –βρίσκονται εκτός κινδύνου- οι δυο συνεπιβαίνοντες  στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη ο 26χρονος οδηγός του άλλου οχήματος. Τέλος υλικές ζημιές υπέστη και τρίτο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα από την εκσφενδόνιση μηχανικού τμήματος από τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

ΥΓ - Άτυχε Κώστα "καλό ταξίδι" για τη γειτονιά των αγγέλων…

- Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του

- "Περαστικά" στα άλλα τρία παιδιά...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΦΩΤΟ που σοκάρουν και αποκαλύπτουν…

distsok21.8.11_1

distsok21.8.11_2distsok21.8.11_3

Καμιά ανάλυση των συνθηκών ενός τραγικού δυστυχήματος ή έστω και η απόδοση ευθυνών στη μία ή την  άλλη πλευρά δεν μπορούν να επαναφέρουν στη ζωή αυτόν που χάνεται και να απαλύνουν τον πόνο των γονιών που χάνουν ένα παιδί…

Στην προκειμένη περίπτωση τα ίχνη που αποτυπώθηκαν στην άσφαλτο από την εφιαλτική εκείνη στιγμή είναι αποκαλυπτικά…

Ο άτυχος Κώστας κινούνταν κανονικά –ίσως και ακόμη πιο δεξιά από την κανονική πορεία (ερχόταν από κάτω όπως φαίνεται στις ΦΩΤΟ)- όταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από απέναντι και κινούνταν περίπου στο μέσο του οδοστρώματος και δεξιά, αποπειράθηκε να κάνει   ελιγμό προσπέρασης (1 ή 2 οχημάτων;) …

Τι έγινε τη μοιραία εκείνη στιγμή και εμβόλισε το αυτοκίνητο του Κώστα λοξοδρομώντας σε τόσο μεγάλη γωνία;;;


than-atix21.8.2011

Στη ΦΩΤΟ του αυτοκίνητο του 29χρονου αδικοχαμένου παλικαριού μετά τη σύγκρουση