Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Το Αυγουστιάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

που θα γίνουν στο Τριγωνικό

6 Αυγούστου 2011: Αντάμωμα των Απανταχού Τριγωνικιωτών στην πλατεία του χωριού με μουσική, φαγητό, ποτό παρουσίαση χορών από το χορευτικό τμήμα των γυναικών του Ομίλου. Χορός μέχρι το ξημέρωμα με το κλαρίνο και το μουσικό συγκρότημα του  Γιάννη Γρίβα.
7 Αυγούστου 2011: «Θέατρο σκιών» Στην πλατεία του χωριού στις 9 μμ ο Θωμάς Αγραφιώτης θα παρουσιάσει το έργο “Ο Καραγκιόζης και το Στοιχειωμένο Δεντρί”. Το έργο είναι μία από τις σημαντικότερες λαογραφικές παραστάσεις του νεοελληνικού Θεάτρου Σκιών.
10 Αυγούστου 2011: «Οικο-μουσείο Δέλινο» Μορφωτική εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους «Γνωρίζω τον τόπο μου». Μέσα από το παιχνίδι «Ρωτώ, ψάχνω και μαθαίνω», οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τα ξωκλήσια του χωριού.
13-14 Αυγούστου 2011: «Οικο-μουσείο Δέλινο» Με στόχο οι νέοι του χωριού να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου τους και την πολιτιστική τους κληρονομιά «εκεί που συνέβη» – «εξακτίνωση στο χώρο και στο χρόνο», ο Όμιλος διοργανώνει οδοιπορία σε πολιτισμικά μνημεία όπως παλιά γεφύρια, παλιά αλώνια, παλιοί νερόμυλοι. Τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου θα βρεθούμε στο λόφο του Αη Θανάση.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ