Εγκρίνεται η παράταση για ένα χρόνο του ειδικού τέλους 80% στους λογαριασμούς ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ

dsk1613Στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν και η εισήγηση για παράταση ενός χρόνου στο ειδικό τέλος 80% των τιμολογίων ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Γιώργο Πεκρίδη θα υπάρξουν αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική,

...ενώ το τέλος ύδρευσης παραμένει ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα της επιχείρησης, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που διανύουμε.

Για την ανάγκη να υπάρχει ισχυρή ΔΕΥΑΚ μίλησε ο Λάζαρος Μαλούτας, ενώ στη συνεδρίαση αναμένεται να υπερψηφίσει την πρόταση.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν αντιδράσεις στη δημοτική παράταξη για το τέλος ύδρευσης. Συγκεκριμένα, η Δημοτική Σύμβουλος Βάγια Δινοπούλου είχε καταψηφίσει την πρόταση στο ΔΣ της ΔΕΥΑΚ.

Τα  ισχύοντα τιμολόγια της επιχείρησης όπως έχουν διαμορφωθεί παραμένουν αμετάβλητα στα επίπεδα του 2008, ενώ σε ισχύ παραμένει η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ για την σταδιακή αναπροσαρμογή μέχρι το 2017 των τιμολογίων των Δημοτικών Ενοτήτων  ώστε να εξομοιωθούν με τα τιμολόγια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης.

prlogos.gr