Οι αγρότες του Βελβεντού στο συλλαλητήριο της Αθήνας - Χαιρετισμός αγροτικών συλλόγων Δ. Μακεδονίας

athvelv151118 1athvelv151118 2

Δυναμικό «παρών» στο χθεσινό (18.11.2015) μεγάλο παν-αγροτικό συλλαλητήριο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, έδωσαν και οι αγρότες του Βελβεντού.

Σημ.: Οι φωτογραφίες είναι του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Βασίλη Τζιουρά

kozanimedia

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ 18.11.2015

Γεια σας, είμαι ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βελβεντού και εκπροσωπώ τους Αγροτικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας των νομών Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας. Βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε τις φωνές μας με τις φωνές διαμαρτυρίας των αγροτών όλης της Ελλάδας για τα καταστροφικά νομοσχέδια που θέλει να περάσει η κυβέρνηση για τον αγροτικό κόσμο. Αυτό θα είναι η αρχή του τέλους όχι μόνο για τον Αγροτικό Τομέα αλλά και για όλη την Ελλάδα. Γιατί αν πεθάνει ο πρωτογενής τομέας, που είναι ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας και σπάσει αυτός, θα σπάσει όλη η αλυσίδα.

Εμείς δεν λέμε να μην φορολογηθούμε αλλά θέλουμε να φορολογηθούμε δίκαια. Να μπορέσουμε να παράγουμε  και να εμπορευτούμε τα προϊόντα μας και την επόμενη ημέρα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να  καλλιεργήσουμε την γη μας για εμάς και τα παιδιά μας. Ήρθε η ώρα που βγήκαν στο δρόμο οι πραγματικοί αγρότες, το παραγωγικό κομμάτι της χώρας που συμβάλλουν, που φέρνει λεφτά στον ελληνικό κορβανά.

Είμαστε εδώ για να πούμε στην κυβέρνηση ότι εμείς δεν είμαστε ούτε κλέφτες ούτε φοροφυγάδες. Αυτούς να πάει να τους ψάξει αλλού και ξέρει καλά που.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ

Για τους Αγροτικούς Συλλόγους Δυτικής Μακεδονίας

Τζιουράς Βασίλειος