Τράπεζα Πληροφοριών στην Νεράιδα

trpl15119τα πλαίσια υλοποίησης  του Προγράμματος Leader  τοποθετήθηκε το πλαίσιο  στο οποίο  θα εγκατασταθεί η Τράπεζα Πληροφοριών. Συνολικά  στο Δήμο Σερβίων Βελβεντού έχει προγραμματισθεί...

...να   εγκατασταθούν  τρεις Τράπεζες Πληροφοριών, η μία στην Νεράιδα, η άλλες στα Σέρβια και Βελβεντό.

Οι  Τράπεζες είναι ένα από τα μέσα τουριστικής πληροφόρησης των επισκεπτών του Δήμου μας.

Θα παρέχουν όλες τις πληροφορίες   σχετικά με την Ιστορία, τα ήθη και έθιμα, τα Τουριστικά αξιοθέατα και τα καταστήματα διασκέδασης.

Οι Τράπεζες Πληροφοριών είναι ένα από τα Προγράμματα Leader, τα οποία προτάθηκαν, μελετήθηκαν και κατατέθηκαν στην ΑΝΚΟ από την Προηγούμενη  Δημοτική Αρχή του Κυρίου Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του Κυρίου Σάκη Κοσματόπουλου υλοποιεί  σήμερα με την εγκατάστασή των, το εγκεκριμένο από την ΑΝΚΟ πρόγραμμα.

Με την ευκαιρία της εγκατάστασης, θα γίνει συνάντηση των καταστηματαρχών αύριο στις  9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τις δυνατότητες της Τράπεζας Πληροφοριών και επί πλέον θα γίνει συζήτηση σχετικά με την έκδοση φυλλαδίου τουριστικής προβολής της Νεράιδας και την πορεία των θεμάτων που τους απασχολούν.

Ευχαριστώ  Δημόσια  τον προηγούμενο Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο, τον σημερινό Δήμαρχο Σάκη Κοσματόπουλο, και την ΑΝΚΟ (Κυρία Ζωή Γκερεχτέ).

Ξενοφών Βαΐζογλου

Πρόεδρος Νεράιδας