mikrovalto.gr

Αρνείται πεισματικά ο Δήμος να ασχοληθεί με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ γήπεδο Τρανοβάλτου!

giptr15107

Τη στείρα αντιπαράθεση με τους αθλητικούς συλλόγους των Καμβουνίων και την πεισματική άρνηση να ασχοληθεί με τη συντήρηση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου Τρανοβάλτου, επέλεξε ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού δια στόματος του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θ. Παπαγεωργίου, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου 2015, επιμένοντας ότι αυτή πρέπει να γίνεται από …εθελοντές!!!

Αγνοεί φαίνεται την έννοια του εθελοντισμού, που βασίζεται στην προαίρεση, που σημαίνει ελεύθερη επιλογή, χωρίς καταναγκασμό και καθοδήγηση. Και δεν στέλνει ένα συνεργείο του δήμου, «για μια ώρα δουλειά» που απαιτείται, όπως τόνισε χαρακτηριστικά! Είπε ακόμη με έμφαση ότι ο δήμος διαθέτει μόνο «τα καύσιμα (για το χορτοκοπτικό) και τα χρώματα»! Για τον εκπρόσωπο του δήμου, γήπεδα δημοτικών διαμερισμάτων (που συντηρούνται) είναι μόνο των Σερβίων και του Βελβεντού!

Έτσι, ενώ συμπληρώνεται σήμερα Κυριακή 11/10 και η 3η αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων που αγωνίζονται οι ομάδες των Καμβουνίων, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ γήπεδο Τρανοβάλτου παραμένει σε κατάσταση εγκατάλειψης και προφανούς ακαταλληλότητας, με τις ομάδες να αναζητούν «έδρα» σε άλλα γήπεδα. Κι όταν λέμε ομάδες των Καμβουνίων, μιλάμε πλέον για τον Έλατο Ελάτης και τον Αίαντα Μικροβάλτου, μιας και η ομάδα του ΑΟ Τρανοβάλτου μεσοβδόμαδα δήλωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα. Τα αίτια της αποχώρησης βέβαια είναι βαθύτερα (γενικότερη κρίση, εγκατάλειψη της περιοχής, κρίση μαρμάρου, ανεργία, έλλειψη γενικότερων πολιτιστικών υποδομών που δημιουργεί απογοήτευση και αδιέξοδα στη νεολαία κ.α.), αλλά στην αφορμή έπαιξε ρόλο και η κατάσταση του γηπέδου, αφού η ομάδα ξεκίνησε κανονικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά οι δυο απανωτοί αγώνες εντός έδρας, χωρίς γήπεδο, την οδήγησαν στην οδυνηρή απόφαση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

ΥΓ. Δυστυχώς, οι παραπάνω ατυχείς δηλώσεις του εκπροσώπου της δημοτικής αρχής, έγιναν ερήμην των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων, που θα έπρεπε να είναι παρόντες, να πάρουν το λόγο και να επιμείνουν για το δίκιο του αιτήματός των. Από όσα γνωρίζουμε, η ομάδα του Μικροβάλτου, έχει αποστείλει σχετική επιστολή στους υπευθύνους του δήμου Σερβίων-Βελβεντού (επισυνάπτεται).

aiasep15101 1aiasep15101 2 

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Σχόλια   

Γιάννης
+2 # Γιάννης 11-10-2015 20:08
Ο μάγκας ο Παπαγεωργίου να ψάξει να βρεί αλλού εθελοντές - κορόιδα και να μας το αναφέρει. Να μάθουν να πληρώνουν επιτέλους!
εθελοντισμός γιάυτή τη δημοτική αρχή σημαίνει κοροιδία κι εκμετάλλευση ! ΝΤΡΟΠΗ!
για το Δήμο Βελβενδού - Σερβίων ! Εθελοντές θα υπήρχαν άν δεν υπήρχε Δήμος !ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !
Παράθεση
Β.Μαρκοπουλος
+4 # Β.Μαρκοπουλος 11-10-2015 21:07
Γιατί ο κ.Παπαγεωργίου δε μας λέει για τα γήπεδα του Λιβαδερού καί απο το Πλατανορευμα ποιος τα κάνει συντήρηση σήμερα πού μιλάμε; Μήπως εθελοντές; Ή μήπως υπάλληλοι του δήμου Σερβιων-Βελβεντου; Και αν για αυτούς είναι ο δήμος μόνο Σέρβια και Βελβεντό να μας το πούνε να ξέρουμε να πάρουμε εμείς οι εθελοντές την τύχη τού τόπου μας.
Παράθεση
Ευθυμιος Δισερης
0 # Ευθυμιος Δισερης 12-10-2015 20:47
Αγαπητε φιλε κυριε Μαρκοπουλε,ακομη αυτο να πετυχουν και να μας βαλουν σε αντιπαραθεση αναμεταξυ μας εδω πανω στον ορεινο ογκο!!!το γηπεδο Λιβαδερου το συντηρουν απο μονα τους τα παιδια του αθλητικου συλλογου,το μονο που τους δινει ο δημος ειναι το χρωμα για τις γραμμες του γηπεδου.προσωπικη μου αποψη,και πιστευω και ολων μας ειναι οτι η περιοχη μας βρισκεται εκτος πλανων τις δημοτικης αρχης.Αλλωστε γι'αυτους τους λογους οδηγηθηκα σε παραιτηση και ανεξαρτητοποιηση.ευχ αριστω.
Παράθεση
Β.Μαρκοπουλος
0 # Β.Μαρκοπουλος 12-10-2015 22:57
Αγαπητέ κ. Δισερή το μόνο πού μπορούν να μας κάνουν είναι να μας ενώσουν. Καμία αντιπαράθεση δεν έχουμε, ίσα ίσα τις καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά τού αθλητικού συλλόγου, εγώ αυτή την ενημέρωση είχα.Εμείς ζητάμε τη βοήθεια του δήμου γιατί δεν υπάρχουν παιδιά που να είναι μόνιμοι κάτοικοι τού χωριού για να πάνε δύο ή τρείς φορές να το συντηρήσουν εθελοντικά, δεύτερο οικονομικά δε μπορούμε να το κάνουμε συντήρηση και τρίτο είναι το γήπεδο πού φιλοξενούσε 3 ομάδες. Απο αύριο θα γίνουν κάποιες προσπάθειες απο εμάς και πιστεύω και με τι βοήθεια της Ελάτης να μπορέσουμε να το έχουμε για το Σάββατο. Διαφορετικά μάλλον θα μας φιλοξενήσει το Λιβαδερό. Και εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ι.Καρανίκο του αθλητικού συλλόγου για το ενδιαφέρον πού έδειξε προσωπικά για το πρόβλημα μας.
Παράθεση
Ευθυμιος Δισερης
0 # Ευθυμιος Δισερης 13-10-2015 00:07
Παντα ευπροσδεκτοι! Δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αλλωστε ειναι υποχρεωση του δημου για την συντηρηση τους. Αρκει να μην γινεται επιλεκτικα διαχωρισμος σε παιδια και αποπαιδια. Καταλαβαινετε τι εννοω.
Παράθεση