Π. Κουκουλόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ, το μόνο που έχει έτοιμο  σχέδιο συνεργασίας της επόμενης μέρας

koukoulopoulos«Το ΠΑΣΟΚ όχι απλώς πιστεύει στην εθνική ενότητα, τη συναίνεση και τη συνεργασία, αλλά έχει ήδη έτοιμο και το σχετικό σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει μια σταθερή βάση για μια προγραμματική συμφωνία, έτσι ώστε η χώρα να αποκτήσει σταθερότητα και κυβέρνηση μακράς πνοής. Ό,τι δηλαδή απαιτούν οι πολίτες και χρειαζόμαστε πραγματικά για να βγούμε επιτέλους απ΄ τα μνημόνια και την κρίση».

                Έτσι περιέγραψε το ρόλο που θα κληθεί να παίξει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη στις 21 του Σεπτέμβρη στη νέα Βουλή, ο υποψήφιος βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού TOPChannel και τη δημοσιογράφο κ. Ρίτα Τσιούρα.

                 Ο κ. Κουκουλόπουλος εξήγησε ακόμα πως επειδή ακριβώς το ΠΑΣΟΚ έμαθε πολλά απ΄ αυτή τη μακροχρόνια κρίση και ήταν το μόνο που παρέμεινε σταθερό στις απόψεις του και στο να λέει την αλήθεια, όπως και να τονίζει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία πως η χώρα έχει ανάγκη τη σύμπραξη όλων, έκανε και την ανάλογη προετοιμασία. Συνέκρινε τα προγράμματα των άλλων κομμάτων που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας με το δικό του και βρήκε τα 12+1 σημεία που μπορεί να υπάρξει σύγκλιση, τα οποία είναι ικανά για να δημιουργήσουν τη βάση ενός ουσιαστικού διαλόγου και μιας προγραμματικής συμφωνίας.

                «Αυτό αποδεικνύει» , τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής, «πως εμείς εννοούμε πραγματικά όσα λέμε και είμαστε έτοιμοι να τα πράξουμε. Γι΄ αυτό και ζητάμε απ΄ τους πολίτες να μας δώσουν την τρίτη θέση, γιατί έτσι θα καταφέρουμε να αναγκάσουμε τον πρώτο και το δεύτερο να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να φύγουμε απ΄ το αδιέξοδο.

                Με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ τρίτη δύναμη η χώρα αποφεύγει τις περιπέτειες, δημιουργείται κλίμα σταθερότητας και οι προϋποθέσεις για να δουλέψουμε όλοι μαζί αφαιρώντας σταδιακά τα βάρη απ΄ τους πολίτες. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος και όχι ο καθένας μόνος του».

                Σε ό,τι αφορά τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στις απαράδεκτες καθυστερήσεις και τις παλινωδίες που υπήρξαν τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα να στερηθεί μια σειρά σημαντικά έργα που θα δημιουργούσαν δουλειές και θα έφερναν πόρους και έδωσε το δικό του μήνυμα λέγοντας: «Οι πολίτες κατάλαβαν πως ο τόπος μας έχει ανάγκη μιας ισχυρής φωνής και μιας σοβαρής εκπροσώπησης. Το προηγούμενο διάστημα 4 κυβερνητικοί βουλευτές δεν παρήγαγαν, δυστυχώς, τίποτα για την περιοχή μας. Υπάρχουν όμως πολλά και σημαντικά που κατακτήσαμε τα προηγούμενα χρόνια που πρέπει να τα υλοποιήσουμε γιατί αυτά μπορούν να μας βγάλουν με σιγουριά απ΄ την ύφεση. Γι΄ αυτό είμαι σίγουρος πως δεν θα αφήσουμε τους κόπους και τις θυσίες μας να πάνε χαμένες».