Νεκρή 28χρονη από την Κοζάνη σε τροχαίο στη Ρόδο

pent15830Διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 29/8 στις 6.10 τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου, στην Ρόδου Καλλιθέας κοντά στο Φαληράκι, με θύματα δύο γυναίκες που εργάζονταν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Οι δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 28 ετών αντίστοιχα, επέβαιναν απο κοινού σε μηχανή που οδηγούσε ένας 32 χρονος που υπηρετεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Ρόδου. Η αστυνομία, ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ότι συνελήφθη προκειμενου να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
Οι γυναίκες που εργάζονταν σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής. Πρόκειται για τις:
- Σεβαστή Καραγιάννη 50 ετών και

- Γεωργία Καραφύλλη 28 ετών (από Κοζάνη)

Οι τρεις τους κινούνταν με την  μηχανή και οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο και βγήκε με μεγάλη ταχύτητα εκτός του δρόμου,  Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι δύο γυναίκες.
Μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί βεβαίωσαν τον θάνατό τους.
Έρευνα διεγάξει το τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Στις 29-08-2015 και ώρα 05,45’ στο 12ο χιλιόμετρο της επ. οδού Ρόδου – Καλλιθέας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 32χρονο ημεδαπό με συνεπιβάτισσες δυο ημεδαπές ηλικίας 50 και 28 ετών, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δυο συνεπιβάτιδων και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.
Ο οδηγός του δικύκλου συνελήφθη.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
www.rodiaki.gr

Σχόλια   

αγνωστη
+3 # αγνωστη 31-08-2015 17:25
Φιλενάδα είναι άδικο αυτό που σου σινεβη χάσαμε το χαμόγελο κ την ψυχή της παρέας. Γωγουλινη κοπελαααααα όπως σε αποκαλούσα γλυκιά μου ηλιαχτιδα.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΗ :cry: :cry:
Παράθεση