Πρόσκληση τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής

afisa panselinou_1Στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης σας προσκαλεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής σε μουσική - εικαστική εκδήλωση με τίτλο:

«Μουσική και χοροί στο φεγγάρι»

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 20.30

Θα πραγματοποιηθούν:

  • Παρουσίαση των έργων των νέων καλλιτεχνών που φιλοτεχνήθηκαν στη διάρκεια του φετινού Εικαστικού Εργαστηρίου (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, 23-29 Ιουλίου 2015), στο οποίο συμμετείχαν οι φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας:

Παναγιώτα Καρβουνιάρη,

Βαρβάρα Μυστίλογλου,

Ελένη Νίσκα,

Βασιλική Μπουρμά

Καίτη Τουρτούρα Αργύρης Ρήμος

Στο εργαστήρι συμμετείχαν ακόμη, ο απόφοιτος του Τ.Ε.Ε.Τ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αποστόλης Καραγιάννης, καθώς και ο ψηφοθέτης Γρηγόρης Τζιαναμπέτης.

  • Εγκαίνια της έκθεσης ψηφιδωτού του Νίκου Πιτσαλίδη στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής (διάρκεια έκθεσης έως 31-10-2015).
  • Το μουσικό συγκρότημα «Αδιόριστοι» με τους:

Μάρκο Γκουρτζιούμη, Πασχάλη Γκουρτζιούμη, Νατάσα Καραγιάννη, Φώτη Νατσιόπουλο

θα παρουσιάσει στο φως του φεγγαριού ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ενώ «φεγγαρόλουστα» κείμενα θα απαγγείλει ο Λάζαρος Κούτσιανος.

Η είσοδος στο Μουσείο και στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης Αρετή Χονδρογιάννη-Μετόκη

Πληροφορίες:

Τηλ./fax: 24610 98800/01 e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.mouseioaianis.gr