ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή σύμβασης ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων στο Βελβεντό

sev15817Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τους αγρότες χαρακτήρισε την ασφαλτόστρωση 5χλμ. περίπου αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Κ. Βελβεντού ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπόγραψε τη σχετική σύμβαση...

...μαζί με τον ανάδοχο του έργου και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες όπως προβλέπει η σχετική μελέτη.

 Πρόκειται για το έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» προϋπολογισμού σύμφωνα με τη μελέτη 615.000€, περιλαμβάνει τη βελτίωση της βατότητας σε αγροτικές οδούς της κτηματικής περιοχής Βελβεντού και αφορά την κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων κυκλοφορίας με οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.

 Η αντίστοιχη πρόταση κατατέθηκε από τη Δημοτική Αρχή τον περασμένο Δεκέμβριο, ακολούθησαν άμεσα, η ένταξη και η δημοπράτηση του έργου ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η εκτέλεσή του. «Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας στο Δήμο μας και ειδικότερα στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, προχωρήσαμε ταχύτατα σε ότι απαιτούνταν για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη εκτέλεση του έργου» τόνισε  ο κ. Κοσματόπουλος υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την συγκεκριμένη εξέλιξη στην υλοποίηση του έργου.

Σχόλια   

ANONHMOS
0 # ANONHMOS 17-08-2015 17:12
ASFALTOSTROSH AGROTIKON DROMON STO BELBENTO 615.000 EYRO..KATASKEYH AULHTIKON EGKATASTASEON STO BELBENTO 380.000 EYRO..KAMBOYNIA...TA FORTOSAN ANTIDHMARXO APO TA LEYKARA... :sad:
Παράθεση