Ευχαριστήριο μήνυμα από το Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης (Ν.Ο.Κ) «Ο Αλιάκμων»

- kalp14ar_4_epΗ πρόεδρος και το ΔΣ του Ναυτικού ομίλου Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», μετά το πέρας των 4ων Διασυλλογικών Αγώνων Κωπηλασίας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια, όλους αυτούς που στάθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια...

...και τελικά την διεξαγωγή για άλλη μια χρονιά των Διασυλλογικών αγώνων Κωπηλασίας στην περιοχή της Λίμνης Πολυφύτου. Η βοήθειά τους ήταν πολύπλευρη κι όχι μόνο υλική.

Οι αγώνες έγιναν με μεγάλη επιτυχία, άψογη διοργάνωση και ρεκόρ συμμετοχών από δώδεκα Ναυτικούς Ομίλους, (ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΕΡΚΙΝΙΤΗΣ» ΑΠΟ ΠΕΘΕΛΙΝΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)και με 300 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες: παίδων/κορασίδων αρχαρίων, παίδων/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, γυναικών και juniorαγωνίστηκαν στα αθλήματα: skif, 2χskif και 4χskif

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους αθλητές από όλους τους Ομίλους , για την συμμέτοχη τους, την προσπάθεια και την σκληρή προετοιμασία, με ανταμοιβή τους τα μετάλλια για τα οποία τους συγχαίρουμε εγκάρδια και ευχόμαστε περισσότερες επιτυχίες μελλοντικά.!!

Ειδικότερα ο Ναυτικός όμιλος Κοζάνης συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες: ΑΛΕΞΙΑΔΗ Περικλή, ΔΟΥΒΑΡΤΖΙΔΗ Ιορδάνη, ΚΥΠΙΡΤΙΔΗ Χαράλαμπο, ΛΑΠΙΚΩΦ Θεόδωρο, ΜΕΧΤΕΡΙΔΗ Ηλία, ΝΙΚΑ Αθανασία, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΑ Μαρία, ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗ Σταυρούλα, ΠΕΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, ΡΗΓΑ Άλκηστη, ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ευαγγελία, τους οποίους, θα ήθελε να ευχαριστήσει ξεχωριστά και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα τους, για τα παρακάτω μετάλλια :

Νίκα Αθανασία ΧΡΥΣΟ στο αγώνισμα skif νεανίδων.

Αλεξιάδης Περικλής και Μεχτερίδης Ηλίας ΧΡΥΣΟ στο αγώνισμα 2χskif παίδων.

Νίκα Αθανασία και Παπαχαρίση Σταυρούλα ΧΡΥΣΟ στο αγώνισμα 2χskif νεανίδων.

Λαπίκωφ Θεόδωρος και Πεκόπουλος Ιωάννης ΧΡΥΣΟ στο αγώνισμα 2χskif παίδων αρχαρίων.

Κυπιρτίδης Χαράλαμπος ΧΡΥΣΟ στο αγώνισμα juniorskif (προαγωνιστικό).

Νίκα Αθανασία ΑΣΗΜΕΝΙΟ στο αγώνισμα skif γυναικών

Μεχτερίδης Ηλίας ΧΑΛΚΙΝΟ στο αγώνισμα skif παίδων

Παναγιωτούλα Μαρία, Παπαχαρίση Σταυρούλα, Ρήγα Άλκηστη και Σεραφείμ Ευαγγελία ΧΑΛΚΙΝΟ στο αγώνισμα 4χskif κορασίδων.

Δουβαρτζίδης Ιορδάνης 4η θέση στο αγώνισμα skif παίδων αρχαρίων.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστούμε την Ομοσπονδία κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ), τους κριτές και τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, (Δ.Ε.Η. - Εταιρία εμφιαλωμένου νερού «ΔΡΟΣΟΥΛΑ», Αρτοποιεία των κ. Κώτσογλου Διονύσιου στο Βαθύλακο και κ. Σταμκόπουλου Ζάχου στο Πλατανόρευμα, την κάβα ποτών Παναγιωτούλα Θωμά στα Σέρβια και το www.mikrovalto.gr για τις φωτογραφίες των απονομών).Τα ΜΜΕ που στηρίζουν και προβάλλουν το έργο του ομίλου μας και ταυτόχρονα όλους τους φίλους της λίμνης και των αθλημάτων της που για την ψυχαγωγία τους μας τίμησαν την μέρα των αγώνων!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές, Χάρης Κάτανας και Ευγενία Ουζουνίδου, από τον Δήμο Κοζάνης ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης, από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Παπαδόπουλος, και ο αντιδήμαρχος Φώτης Ζυγούρης, τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στο γεγονός για να δώσουν αυτή την ξεχωριστή βαρύτητα στις απονομές.

Από την πλευρά μας ελπίζουμε ο κόσμος, να αγκαλιάσει την συνολική προσπάθεια του ΝΟΚ.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!!