Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού την Τετάρτη 24/6

Αρκετά θέματα για τα Καμβούνια

dimarxeio serv-velv banner 185Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντούγια συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

  1. Περί συζήτησης για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Τράπεζα Ελλάδος.
  2. Περί χαρακτηρισμού T.K του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού  ως μαρτυρικά  χωριά.
  3. Περί χορήγησης 4ης παράτασης του έργου  «Ανάδειξη – ολοκλήρωση πρώην κτιρίου ΚΕΦΟ στην Τ.Κ. Μικροβάλτου».
  4. Περί χορήγησης 5ης  παράτασης προθεσμίας αποπεράτωσης των εργασιών της αρχικής σύμβασης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟΥ»
  5. Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου –οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση κοιμητηρίου στην ΤΚ Τριγωνικού».
  6. Περί  ανταλλαγής  ιδιωτικής έκτασης 2.136,99 τ.μ. της υπ’ αριθμ. 012521 ιδιοκτησίας Ευστάθιου Θεοδωρίδη του Γεωργίου και Γεωργίου Δούβου του Αγγέλου στο Ο.Τ. 3 με Δημοτική στην Δ.Κ Σερβίων.
  7. Περί έγκρισης  σύστασης επιτροπής παραλαβής του έργου : «Ενεργειακή Αναβάθμιση του δημαρχείου των Σερβίων και του ενιαίου Λυκείου-Γυμνασίου
  8. Περί έγκρισης σύστασης επιτροπής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στο Δ.Δ. Τρανοβάλτου», συνολικής δαπάνης 268.520,28 € με το Φ.Π.Α.
  9. Περί έγκρισης  σύστασης επιτροπής παραλαβής του έργου : «Κατασκευή τοιχίων και διαδρόμων στο κοιμητήριο Πολυρράχου», συνολικής δαπάνης 12.440,81 € με Φ.Π.Α
  10. Περί Υποβολή πρότασης για την ένταξη του έργου : « Ολοκληρωμένη παρέμβαση και ανάδειξη περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, μνημείων και οικοτόπων» στο πλάισιο της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τοπικό πρόγραμμα LEADER  του άξονα 4 του προγράμματος «Αγροτικής ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013»
  11. Περί έγκρισης υποβολής αιτήματος προς το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Κοζάνης για την παραχώρηση έκτασης 39,60 στρεμμάτων από το Δημόσιο στην κυριότητα του Δήμου για την ανάδειξη και αξιοποίηση Ναυταθλητικών εγκαταστάσεων στην λίμνη Πολυφύτου.
  12. Περί χορήγησης συναίνεσης στην ΔΕΔΔΗΕ για διενέργεια διαδικασιών έκδοσης πράξης χαρακτηρισμού έκτασης και απόφασης έγκρισης επέμβασης επί δάσους στην περιοχή της Τ.Κ. Ελάτης με σκοπό την κατασκευή δικτύου για την ηλεκτροδότηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της VODAFON – PANAFON Α.Ε.
  13. Περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
  14. Περί αποδοχής διαφόρων ποσών και κατανομής πιστώσεων.
  15. Περί έγκρισης οικονομικών καταστάσεων και απολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. Έτους 2014 του Νομικού Προσώπου Προσχολικής  Αγωγής –Παιδείας-Κοινωνικής Μέρι Δήμου Σερβίων –Βελβεντού .
  16. Περί έγκρισης τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ν.Π.Δ.Δ «Προσχολικής Αγωγής-Παιδείας- Κοινωνικής  Μέριμνας».
  17. Περί ορισμού ελεγκτών του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου για τη χρήση έτους 2015 στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Σερβίων –Βελβεντού.
  18. Περί ορισμού εκπροσώπων στη ΔΙΑΔΥΜΑ.
  19. Περί συνδιοργάνωσης του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού.
  20. Περί συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού  της Αγίας Κυριακής.