Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας εξελέγη ο Βασίλης Τρευλόπουλος*

Από τον Απρίλιο 2015 έχει προαχθεί σε Αστυνομικό Υποδιευθυντή

vtr15615Στις κάλπες προσήλθαν την περασμένη Κυριακή 07 Ιουνίου τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας για την ανάδειξη - με τριετή θητεία - νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α., νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας.

Συγκεκριμένα για το Διοικητικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν με σειρά ψήφων: α) Βασίλειος Τρευλόπουλος 54, β) Θεόδωρος Κεραμάς 50, γ) Κωνσταντίνος Κοτσώνης 40, δ) Γεώργιος Αδαμίδης 36, ε) Ιωάννης Αραβόπουλος 33, στ) Χρήστος Γκρεμπογιάννης 32 και ζ) Κωνσταντίνος Ντίνας 27.

Για αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν: ο Ευθύμιος Αμαραντίδης 59 ψήφους και ο Αθανάσιος Δούκας 35 ψήφους.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν: ο Ηλίας Τσιότσιας 43, η Κυριακή Χατζηπαυλίδου 42 και ο Δημήτριος Μανταλιάς 40.

Στα Συμβούλια Μεταθέσεων ανά νομό οι υποψήφιοι που εκλέχθηκαν έλαβαν: για την Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών ο Κωνσταντίνος Ντίνας 31 ψήφους, για την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς ο Νικόλαος Έξαρχος 37 ψήφους, για την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης ο Κωνσταντίνος Τσιβίκης 32 ψήφους και για την Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας ο Δημήτριος Γκίνης 20 ψήφους.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 11-06-2015, συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ. Σ. της Ένωσης και προέβησαν σε ψηφοφορία για ανάδειξη Νέου Προεδρείου, που είχε ομόφωνα το ακόλουθο αποτέλεσμα:

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Α/Υ΄ Τρευλόπουλος Βασίλης της ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Μ.

Γεν. Γραμματέας: Α/Υ΄ Κεραμάς Θεόδωρος της ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Μ.

Α΄ Αντιπρόεδρος: Α/Α΄ Ντίνας Κων/νος του Τ.Τ. Γρεβενών

Β΄ Αντιπρόεδρος: Α/Α΄ Κοτσώνης Κων/νος του Α.Τ. Άργους Ορεστικού

Ταμίας: Υ/Α΄ Αραβόπουλος Ιωάννης της ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Μ.

Μέλος: Α/Υ΄ Αδαμίδης Γεώργιος του Δ.Α. Κοζάνης

Μέλος: Α/Β΄ Γκρεμπογιάννης Χρήστος του Τ.Α. Κοζάνης

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι από τον Απρίλιο του 2015 ο Βασίλης Τρευλόπουλος έχει προαχθεί από Αστυνόμος Α΄ (Ταγματάρχης) στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή (Αντισυνταγματάρχης) και μετακινήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης όπου υπηρέτησε σαν διοικητής για 11 χρόνια στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας/Τμήμα Ασφαλείας και Αλλοδαπών σαν τμηματάρχης (διοικητής).

* Ο Βασίλης Τρευλόπουλος κατάγεται από το Τρανόβαλτο (εκ πατρός) και το Μικρόβαλτο (από τη μητέρα του Παναγιώτα Παπαδοπούλου του Βάιου)

mikrovalto.gr