9ος Αγώνας Αγάπης στο ΔΑΚ Κοζάνης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ 3-0

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο ...Κάκος!

dak15525 1dak15525 2dak15525 3

Το ποδόσφαιρο ασφαλώς βρέθηκε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο σκοπός του αγώνα, που ήταν η προσφορά των εσόδων υπέρ του ΚΕΚ ΑΜΕΑ Κοζάνης, ήταν ξεχωριστός και άξιζε της μεγάλης ανταπόκρισης που είχε από τον κόσμο που συνέρευσε στο ΔΑΚ Κοζάνης το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου 2015,

...για να παρακολουθήσει τον 9ο Αγώνα Αγάπης, μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχων της Κοζάνης και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Του Συνδέσμου των Παλαίμαχων ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που για μια ακόμη χρονιά έδειξε την κοινωνική του ευαισθησία, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τους Παλαίμαχους της Κοζάνης, με τη φιλική συμμετοχή του Συνδέσμου Φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια»  και την πολύτιμη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Στο αγωνιστικό μέρος την παράσταση έκλεψε από τον ομάδα των παλαίμαχων της Κοζάνης ο …Τάσος Κάκος! Ναι, για τον κορυφαίο διεθνή Κερκυραίο πρώην διαιτητή πρόκειται, που μετά το άκαρπο πρώτο ημίχρονο που έπαιξε διαιτητής, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής με τους παλαίμαχους της Κοζάνης (με τα κόκκινα, μην κάνει το μυαλό σας διάφορους συνειρμούς…) και έκανε τη …διαφορά! Πρόσφερε θέαμα με περίτεχνες ενέργειες -σοβαρολογούμε, δείτε το στο βίντεο-, πέτυχε το πρώτο γκολ των παλαίμαχων της Κοζάνης, σέρβιρε πάρε-βάλε στον Καπρινιώτη για το 2-0 και δίκαια μονοπώλησε την επιθυμία των μικρών κυρίως παιδιών για μια φωτογραφία μαζί του (κανονική ή selfies)! Για την ιστορία και το τρίτο γκολ της Κοζάνης πέτυχε ο Καπρινιώτης με φοβερή ενέργεια και σκαφτό ψηλοκρεμαστό σουτ στην τελική προσπάθεια.

Slide Show 23 ΦΩΤΟ 

Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μιχαηλίδης, Βουνοτρυπίδης,  Δύντσικος, Μαλούτας Γ., Αλεξιάδης, Τσανακτσίδης  Μαυροδήμος, Μακεδόνας, Μανδραβέλης, Προβίδας, Παπαδόπουλος Θ.,  Παρασκευάς, Μίχος, Μαντζιάρης,  Νατσιόπουλος, Κουτούλας,  Παπαδόπουλος Θ., Πιλαλίδης, Παπαδόπουλος Μ., Τσαλίδης, Αναστασιάδης, Καπρινιώτης, Καλιανίδης, Καραΐσαρίδης, Καρυπίδης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Χασιώτης, Λεοντιάδης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Τουρσουνίδης, Καραγεωργίου, Αναστασάκης, Ορφανός, Βουτσιάς, Σαμαράς, Αργυρόπουλος, Παπαχριστούδης, Καλιφούλης, Στιψιανός, Καλουσούζης, Μουστάκας, Κωνσταντινίδης, Κουκίδης.  

Προπονητές των ομάδων ήταν για την Κοζάνη οι Αγόρου - Γκουσγκούνης και για τον ΠΑΟΚ οι Μπέλλης και Τερζανίδης. Παρών για τον ΠΑΟΚ ήταν ακόμη και ο Κούλης Αποστολίδης.

mikrovalto.gr