Για μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ προτάθηκε ο Χρήστος Παπαγεωργίου

Δείτε και την επισημοποίηση της εκλογής από τους μετόχους

xrpapag1541Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου, ο υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης, προτείνει για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων του ΔΣ της ΔΕΗ τα παρακάτω πρόσωπα:

1) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος προτείνεται ο Παναγιωτάκης Εμμανουήλ, Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος (Ε.Μ.Π.) και διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ και του ΔΕΔΗΕ από το 2001. Σήμερα είναι Διευθυντής Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Ασφάλειας Εργασίας. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της ΔΕΗ ΑΕ., με τη διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και με μελέτες και κατασκευές του συστήματος μεταφοράς και του δικτύου διανομής της ΔΕΗ.

2) Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος προτείνεται ο Γούτσος Σταύρος, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο Γούτσος Σταύρος είναι μαθηματικός και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο αντικείμενο «Συστήματα Ελέγχου και Ρύθμισης Δημόσιων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα».

Για μέλη του ΔΣ προτείνονται επίσης οι:

3) Ανδριώτης Γεώργιος, Πολιτικός Μηχανικός (ΑΠΘ). Εμπειρία άνω των 40 ετών, σε μελέτες σκοπιμότητας, τεχνικές μελέτες, επίβλεψη, συμβατική διαχείριση και στη διοίκηση υλοποίησης μεγάλων και μικρών υδροηλεκτρικών έργων της ΔΕΗ, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών Συμβούλου για Υδροηλεκτρικά και Υδραυλικά Έργα. Εμπειρία λειτουργιών διοίκησης ΔΕΗ (Μέλος ΑΣΚΕ/ΔΕΗ)

4) Παπαγεωργίου Χρήστος [εκ Μικροβάλτου καταγόμενος], Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός (ΕΜΠ), τέως Διευθυντής της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας από το 2000 έως το 2006 και Διευθυντής της Ομάδας Έργου Ανάπτυξης Ορυχείων μέχρι το 2010. Απασχολήθηκε στη διάνοιξη, λειτουργία και ανάπτυξη του ορυχείου Νοτίου Πεδίου, ενός από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

5) Πραματιώτης Παναγιώτης, πτυχιούχος Φυσικός, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στον Τομέα Πυρηνικής Φυσικής και Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων του Πανεπιστημίου της Αθήνας και μεταδιδακτορικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών (1991 – 1996). Από το 1997 ως το 1999 άσκησε ελεύθερο επάγγελμα. Από το 2000 έως το 2009 στέλεχος της ΜΟΔ ΑΕ. Από τον Μάιο του 2009 μέχρι σήμερα είναι προϊστάμενος του Τομέα Εφαρμογών Πληροφορικής και Ψηφιακής Τεχνολογίας της ΜΟΔ ΑΕ.

www.tanea

Δείτε ΕΔΩ και την εκλογή από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ

Σχόλια   

Δ.Παπαδημητρίου
+2 # Δ.Παπαδημητρίου 02-04-2015 00:29
Μπράβο!!!!!
Πολλά συγχαρητήρια σε έναν άξιο Μικροβαλτινό
Παράθεση
βαγγελης β. Παπαδοπουλος
0 # βαγγελης β. Παπαδοπουλος 02-04-2015 07:19
Χρήστο καλη επιτυχια.
Παράθεση
Γιώργος Μαστρ./2.04.2015
+3 # Γιώργος Μαστρ./2.04.2015 02-04-2015 14:09
Στο συγχωριανό, «μπράτιμο» και φίλο Χρήστο Παπαγεωργίου, με τα θερμά μου συγχαρητήρια, εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει, ίσως στην πιο κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της ίδιας της επιχείρησης και για τα εν εξελίξει καυτά θέματα της ευρύτερης περιοχής μας που άπτονται της ΔΕΗ.
Με τη βεβαιότητα ότι θα καταφέρει τα βέλτιστα...

Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Παράθεση