Τα πρωταπριλιάτικα του Ξενοφώντα και του ai-vres

Από τη Νεράιδα τα μεγάλα έργα του Δήμου

ner3115 Από  την Νεράιδα ξεκίνησε τα πρώτα μεγάλα έργα του Δήμου,  ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Κύριος Θανάσης Κοσματόπουλος. Το πρώτο μεγάλο έργο ήταν διαμόρφωση του πάρκου δίπλα στην εκκλησία του χωριού.

 Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης οι κάτοικοι του αγόρασαν από το υστέρημά τους, το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, για να το χρησιμοποιήσει  στα ταξίδια, που θα κάνει στο εξωτερικό, προκειμένου να συναντήσει τους Μεγάλους Επενδυτές και τα Μεγάλα Τουριστικά Γραφεία.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και του ΧΡΟΝΟΥ

Ο Πρόεδρος Νεράιδας

Ξενοφών Βαΐζογλου 


Θα σταματήσουν οι εργασίες ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Σερβίων - Ο εργολάβος εγκαταλείπει το έργο και αφήνει την πλατεία όπως είναι!

servia plateia_erga14Εντός της εβδομάδας θα σταματήσουν οι εργασίες ανάπλασης της κεντρικής πλατείας των Σερβίων λόγω παύσης χρηματοδότησης. Όπως έγινε γνωστό το κονδύλιο από το ΕΣΠΑ που είχε εκταμιευτεί για την ανάπλαση μεταφέρθηκε ήδη στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας, ώστε να συμβάλλει στην αποπληρωμή της δόσης ύψους 467 εκατ. ευρώ του ΔΝΤ που λήγει στις  9 Απριλίου 2015.

Όταν έγινε γνωστή αυτή η δυσμενής για τον τόπο μας εξέλιξη ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού κ. Θανάσης Κοσματόπουλος επικοινώνησε αμέσως με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση ο οποίος του εξήγησε ότι αποτελεί κεντρική πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης  τα χρήματα του ΕΣΠΑ να μεταφερθούν στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας για την αποπληρωμή του ΔΝΤ και ότι το ίδιο συμβαίνει σε πολλά έργα σε όλη την Ελλάδα.

Ο εργολάβος του έργου αμέσως έκανε γνωστό, σε επικοινωνία του με τον κ Δήμαρχο, ότι «Χωρίς χρήματα δεν μπορεί να συνεχιστεί το έργο»

Μετά από αυτή την εξέλιξη επισπεύδεται η επιστροφή του κ. Κοσματόπουλου από την Ρωσία ώστε να οργανωθεί καλύτερα η αντίδραση του Δήμου και των φορέων...
Το θέμα αναμένεται να τεθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής.

ai-vres