Eνημέρωση για τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η. (;*), με θέμα τις προληπτικές εξετάσεις των εκτεθειμένων σε ίνες Αμιάντου, την Πέμπτη 12/03

erga15113Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 12/03/2015 και ώρα 12.00 θα παραστεί στα γραφεία του εργατικού κέντρου Ν. Κοζάνης,  ο Καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Κος Β. Μακρόπουλος.

Θα πραγματοποιήσει ενημέρωση για τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Η, για τις προληπτικές εξετάσεις των εκτεθειμένων σε ίνες Αμιάντου.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Παρέμβαση για πολύ πρώιμη διάγνωση μεσοθηλιώματος σε ομάδες πληθυσμού με έκθεση σε ίνες Αμιάντου με τη χρήση καινοτόμων μοριακών δεικτών» του Ε.Π. « Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού».

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

* Προφανώς πρόκειται για λάθος ανακοίνωση, αφού θα έπρεπε βέβαια να απευθύνεται πρώτα στους εργαζόμενους στα πρώην ΜΑΒΕ, σύμφωνα και με το πνεύμα της αρχικής σχετικής ανακοίνωσης ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

**12.3 Επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης ότι πράγματι έγινε λάθος στην ανακοίνωση, που έπρεπε να απευθύνεται στους εργαζόμενους στα ΜΑΒΕ και όχι στη ΔΕΗ.