Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου ΑΗΣ Καρδιάς

dei15210Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ (ΔΕΗ) , προσκαλεί, κατά τις διατάξεις του ΚΕΠΥ/ΔΕΗ, τους ενδιαφερόμενους σε μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη Αναδόχου της Π.Υ. «ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ».

Αρμόδια Υπηρεσία για το Διαγωνισμό, η οποία είναι υπεύθυνη για κάθε θέμα που έχει σχέση με αυτόν, είναι η ΔΕΗ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ 14ο χιλ. Εθνικής Οδού ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, τηλ. 2461055321.

Η παραλαβή και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο 13, του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ τηλ. 2461055321 στις 20.02.2015 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 11:00 (ώρα λήξης επίδοσης προσφορών) ενώπιον Επιτροπής που θα συστήσει η Επιχείρηση.

Προσφορές μπορεί επίσης να υποβληθούν ταχυδρομικά επί αποδείξει ή μέσω εταιρειών διακίνησης εντύπων στο Πρωτόκολλο της Αρμόδιας για το Διαγωνισμό Υπηρεσίας με ευθύνη του προσφέροντος σε σχέση με το περιεχόμενο και το χρόνο άφιξης .

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν, στην παροχή υπηρεσιών μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Κέντρα, Κυλικεία, Catering, Αναψυκτήρια και συναφείς Επιχειρήσεις που πουλούν γεύματα – μικρογεύματα).

Ο μειοδότης μετά την υπογραφή της σύμβασης, θα εκδώσει από τις αρμόδιες αρχές, Άδεια λειτουργίας της Επιχείρησης του κυλικείου.

Τα Τεύχη της Διακήρυξης, όπως αυτά αναφέρονται στο Άρθρο 1 των Όρων και Οδηγιών του Διαγωνισμού, διατίθενται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΗ Α.E.

http:/www.dei.gr  διακηρύξεις διαγωνισμών – διακηρύξεις διαγωνισμών Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής ή με απευθείας πρόσβαση στο http://www.dei.gr/el/diakirukseis-ulikwn-ergwn-paroxisupiresiwn και τη χρήση εύρεσης, και από την παραπάνω διεύθυνση, μέχρι και την προηγούμενη του διαγωνισμού όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.