Σύλληψη δύο ατόμων σε περιοχή της Δεσκάτης για κλοπή

xerioped1527Χθες (06-02-2015) το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης, συνέλαβαν σε περιοχή των Γρεβενών έναν 35χρονο ημεδαπό και έναν 39 αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι χθες (06-02-2015) το μεσημέρι, αφαίρεσαν από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κέντρου Γρεβενών διάφορα υλικά οικοδομής και στη συνέχεια αποχώρησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Επαρχιακή Οδό Παναγιάς – Παλιουριάς Γρεβενών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός αυτού, βρέθηκαν  πέντε (5) συνθετικά κουφώματα με τα αντίστοιχα  εξωτερικά ρολά (παντζούρια), δύο (2) νιπτήρες μπάνιου, δύο (2) λεκάνες τουαλέτας και ένα (1) λάστιχο παροχής νερού, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν. 

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.