Δήλωση υποψηφιότητας Βασίλη Γ. Καψάλη με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην ΠΕ Κοζάνης

kapsalis15151Η συμμετοχή, η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη, η θωράκιση της δημοκρατίας ήταν οι βασικές αρχές και αξίες που ενέπνευσαν το ΠΑΣΟΚ και το ανέδειξαν σε δύναμη μεταρρύθμισης, αλλαγής και προόδου.

Αυτές οι αρχές, πάντα διαχρονικές και επίκαιρες, εξακολουθούν, και σήμερα, να οδηγούν και να εμπνέουν το νέο Κίνημά μας.

Από πολύ νέος εντάχθηκα και ενεργοποιήθηκα στο ΠΑΣΟΚ, εμπνευσμένος από το όραμα ενός σοσιαλιστικού, αναπτυξιακού, ανατρεπτικού, πολιτικού φορέα, που θα έβαζε τη σφραγίδα του στην πολιτική ιστορία της χώρας μας.

Ώριμος σήμερα, παραμένω πάντα προσηλωμένος στις ίδιες βασικές αρχές και αξίες.

Πιστεύω σε μία πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς, σε μία πολιτική που δημιουργεί ελπίδα, σε μία πολιτική με αληθινό και αυθεντικό λόγο.

Πιστεύω στη συμμετοχή, στην προσπάθεια και στο διαρκή αγώνα με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και την προκοπή του τόπου.

Προσδοκώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο σημερινό όραμα του Γ.Α. Παπανδρέου για μία πολιτική που θα υπηρετεί, πρωτίστως, τον πολίτη, για μία Ελλάδα με ισχυρή φωνή και θέση στο γεωγραφικό της περίγυρο, στην Ευρώπη, στον κόσμο.

Πιστεύω στη δύναμη και τη δυναμική του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εμπνέομαι από το όραμα του Γ.Α. Παπανδρέου και θεωρώ μεγάλη μου τιμή και πρόκληση να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης.

Ο τόπος μας, σήμερα, έχει απόλυτη ανάγκη ενός πολιτικού φορέα που θα εκφράζει καθαρά και θα υλοποιεί με αξιοπιστία και χωρίς συμβιβασμούς, στη πράξη, τη συλλογική μας δέσμευση, αφυπνίζοντας και ενώνοντας τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής απέναντι στη δεξιά ή αριστερή συντήρηση και όσους ταυτίστηκαν μαζί της.

Ως κίνημα φιλοδοξούμε να εκφράσουμε μία κοινωνική συμμαχία που θα είναι ταυτόχρονα συμμαχία δικαιοσύνης και δημιουργίας, με βάση τις αξίες και τις αρχές μας.

Βασίλειος Γ. Καψάλης

Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

Γ. Α. Παπανδρέου

Πτυχιούχος Μηχανικός Τ.Ε.

Υπάλληλος ΔΕΗ

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 6936693366