ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βιογραφικά Υποψηφίων Ι. Παπακωνσταντίνου και Π. Χατζόγλου με ΠΑΣΟΚ στην ΠΕ Κοζάνης

pasok neoTo ΠΑΣΟΚ, έχοντας καταγραφεί στη συλλογική μνήμη του ελληνικού λαού ως η ιστορική συνέχεια  του ευρύτερου  δημοκρατικού χώρου, είναι το λαϊκό κίνημα που στη διάρκεια της πορείας του μέχρι σήμερα κατοχύρωσε και ολοκλήρωσε τους δημοκρατικούς θεσμούς,

...πέτυχε την εθνική ενότητα και εξασφάλισε την ευημερία του ελληνικού λαού μέσα στην οικογένεια των πιο ανεπτυγμένων κρατών της Ευρώπης. Από το 2009 και μετά το ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη χειρότερη μεταπολεμική οικονομική κρίση και μάλιστα σε συνθήκες πρωτοφανούς διεθνούς οικονομικής κρίσης. Ως μοναδικός φορέας άσκησης υπεύθυνης πολιτικής το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα στο κατώφλι της εξόδου από την κρίση. Για το λόγο αυτό χρειάστηκε να πάρει επώδυνες και κάποιες φορές άδικες αποφάσεις, που έπληξαν το βιοτικό επίπεδο του λαού, πάντοτε όμως με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και παραγνωρίζοντας το πολιτικό κόστος.

Σήμερα είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη της χώρας σε συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συνδράμω με τις δυνάμεις μου το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη ως υποψήφιος βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΝΕΣΤΟΡΑ

Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη Π.Ε. Κοζάνης

papak15151ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στις 8 Μαρτίου 1968. Πατέρας μου είναι ο Νέστορας Παπακωνσταντίνου (δικηγόρος, απεβίωσε το 2010) και μητέρα μου η Θεοδώρα Παπακωνσταντίνου- Καραδήμου. Φοίτησα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης, στο 2ο (‘’Βαλταδώρειο’’) Γυμνάσιο Κοζάνης και στο 2ο Λύκειο Κοζάνης από όπου και αποφοίτησα το έτος 1985. Το ίδιο έτος και μετά από πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχα στο Νομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τελείωσα τις σπουδές μου το έτος 1989 και πήρα το πτυχίο μου με βαθμό ‘’ΑΡΙΣΤΑ’’. Την ίδια χρονιά και μετά από εξετάσεις πέρασα στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησα με το βαθμό ‘’ΑΡΙΣΤΑ’’. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών μου σπουδών έλαβα υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Από το έτος 1991 εργάζομαι ως δικηγόρος και από το έτος 1999 είμαι ‘’δικηγόρος παρ’ΑρείωΠάγω’’, ασκώντας το επάγγελμά μου στην πόλη της Κοζάνης. Κατά τα έτη 1990-1992 παρακολούθησα σεμινάρια του Ινστιτούτου Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάστηκα, ως διδακτικό προσωπικό, με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Συνέγραψα επιστημονικές μονογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά, καθώς και πλήθος άρθρων, που δημοσιεύθηκαν στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο. Το έτος 1996 εκλέχθηκα μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και το έτος 2008 υπήρξα υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης. Διετέλεσα Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. διαφόρων Σωματείων και Συλλόγων στην Κοζάνη. Το έτος 2010 ήμουν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό ‘’Αρχή..ζούμε μαζί’’. Μιλώ Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Παυλίδου και έχουμε δύο παιδιά, τον Νέστορα, ηλικίας 15 ετών και τον Παναγιώτη, ηλικίας 8 ετών.

Χατζόγλου Παναγιώτης

Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης/Τηλέφωνο:6944428293

xatz1515ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.

Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο στρατηγικό μάνατζμεντ.

Εργάστηκε σε εταιρίες κατασκευής ατμοηλεκτρικών σταθμών.

Εργάζεται ως Υποτομεάρχης Ηλεκτρολογικής Συντήρησης του Ορυχείου Κύριου Πεδίου της Δ.Ε.Η.

Κατά τη διάρκεια  των φοιτητικών του χρόνων διατέλεσε πρόεδρος των φοιτητών του Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Κοζάνης 

Γραμματέας Σπουδάζουσας Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ιδρυτικό μέλος και εκλεγμένος Γραμματέας στα Περιφερειακά Σωματεία:

  1. Εργοστασιακό σωματείο κατασκευής ΑΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
  2. Εργοστασιακό σωματείο Λιγνιτωρύχων.

Διετέλεσε Αναπληρωτής Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας στην πρώτη πολυπαραταξιακή διοίκηση, Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑ.ΣΟ.Κ Νομού Κοζάνης.

Είναι παντρεμένος με την Μαυροπούλου Άννα του Γιώργου και της Βασιλικής και έχουν δύο αγόρια τον Νίκο (Οικονομολόγο) και τον Γιώργο(Διπλωματούχο Μηχανικό Περιβάλλοντος).