Πολύ κοντά στο να “κλείσει” με το ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης ο Παπαχαρισίου Θωμάς από το Λιβαδερό

papaxarisiou1591Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ κοντά στο να “κλείσει” με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, μετά τις διαρκείς αρνήσεις του Δημήτρη Ζιούζιου, είναι ο Παπαχαρισίου Θωμάς.

Ο Παπαχαρισίου Θωμάς του Αθανασίου και της Σταυρούλας γεννήθηκε στις 28/2/1952 στο Λιβαδερό Κοζάνης όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Δισερή Βασιλική του Θεοδώρου και της Αικατερίνης και έχουν δύο κόρες, τη Σταυρούλα Πολιτικό Μηχανικό Α.Π.Θ. και την Παναγιώτα πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ Α.Π.Θ.

Το 1970 αποφοίτησε από το Λύκειο Σερβίων. Είναι πτυχιούχος της Σιβιτανίδειου Ανωτέρας Σχολής Ηλεκτρονικών Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα συμμετείχε ως φοιτητής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973.
Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας (1976-1978) εγκαταστάθηκε στο Λιβαδερό. Επί 28 χρόνια υπηρέτησε ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ την τετραετία από 1991-1994 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδερού.
Από το 1989 είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ καθώς και μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης.
Έως το 1994 ως ελεύθερος επαγγελματίας ασκούσε το επάγγελμα του Ηλεκτρονικού ενώ αργότερα εργάστηκε σε Τεχνικές Εταιρίες (κατασκευή της 5ης μονάδας ΔΕΗ Αγ.Δημητρίου,ΕΚΟ). Σήμερα ασχολείται με τη γεωργοκτηνοτροφία. Ήταν υποψήφιος με την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Από το kozan.gr