26χρονος μουσικός από την Κοζάνη έπεσε από τον 4ο όροφο οικοδομής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

malt1561Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κοζάνης από τον απρόσμενο θάνατο ενός 26χρονου μουσικού, μέλους της γνωστής Παραδοσιακής Ορχήστρας Χάλκινων “Κόζιανη”.

Ο Δ.Μ., υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στη μονάδα 504 στο Αμύνταιο και

...ήταν αποσπασμένος στην Στρατιωτική Μουσική της 9ης Ταξιαρχίας (πρώην Α’ΣΣ) στην Κοζάνη. Όπως έγινε γνωστό, χθες, Δευτέρα, μετέβη στη Θεσσαλονίκη, στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δείξει κάποιες εξετάσεις για κάποιο θέμα υγείας που τον απασχολούσε το τελευταίο διάστημα, ενώ είχε πάρει και τα κλειδιά μιας φίλης του από την Κοζάνη (μέλος της Ορχήστρας), ώστε να μείνει το βράδυ εκεί, στο διαμέρισμα που διαθέτει η οικογένειά της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κανείς δεν περίμενε τι θα επακολουθούσε. Η πληροφορία ότι ο πάντα χαμογελαστός και ευγενικός 26χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο της συγκεκριμένης οικοδομής, σκόρπισε θλίψη και στεναχώρια.

O Δ.Μ., όπως προαναφέραμε, ήταν μέλος της Παραδοσιακής Ορχήστρας Χάλκινων “Κόζιανη” (έπαιζε τρομπέτα).

Τα υπόλοιπα μέλη της ορχήστρας έγραψαν στο facebook: “Σήμερα χάσαμε τα πάντα, τον καλύτερο φίλο μας, τον καλύτερο συνεργάτη μας, το καλύτερο παιδί. Καλό παράδεισο αδερφέ και να χαμογελάς εκεί ψηλά όπως χαμογελούσες και εδώ.Τώρα πλέον είσαι ο φύλακας άγγελος μας…”

Συλληπτήρια και κουράγιο στην οικογένειά του!

Πηγή: kozan.gr