Σκότωσε και δεύτερο ομοεθνή του ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο για δολοφονία βοσκού στο Καλονέρι;

astynom161114Και δεύτερο ομοεθνή του φαίνεται πως να σκότωσε (μόνος η με συνεργούς) κοντά σε ερημική περιοχή κοντά στο Καλονέρι ο 26χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος έχει συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου, μαζί με έτερο, 51χρονο επίσης ομοεθνή του, για τη δολοφονία ενός 52χρονου βοσκού!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, πριν από λίγο, βραδινές ώρες, βρέθηκε και δεύτερο πτώμα άντρα, νεαρής ηλικίας (ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες) στη συγκεκριμένη περιοχή, κοντά στο Καλονέρι, με τους άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης να φτάνουν, όπως όλα δείχνουν, στα ίχνη μιας ακόμη στυγερής, δολοφονίας!

Ο 26χρονος, ο οποίος βρίσκεται φυσικά ήδη στη φυλακή, φέρεται να υπέδειξε το σημείο της δολοφονίας, ενώ εξετάζεται το εάν υπήρξαν και άλλοι συνεργοί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν, λογικά, γνωστές αύριο, Κυριακή.

Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ, νεκρός είχε βρεθεί ένας βοσκός, πατέρας πέντε παιδιών, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 9 Ιουνίου όταν εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καλονερίου στην Κοζάνη. Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε θαμμένη κοντά σε μια φάρμα με γουνοφόρα ζώα στην περιοχή του πρώην δημαρχείου Ασκίου του Δήμου Βοΐου!

Ο 52χρονος από την Αλβανία είχε δολοφονηθεί από δύο συμπατριώτες του, ένας από τους οποίους εντοπίστηκε από την τοπική Ασφάλεια μετά από πολυήμερες έρευνες. Ο 26χρονος Αλβανός ομολόγησε ότι μαζί με έναν 51χρονο συμπατριώτη του δολοφόνησαν τον ομοεθνή τους για να του αρπάξουν 400 ευρώ, τα οποία είχε πληρωθεί από τον εργοδότη του, έναν κτηνοτρόφο στο Καλονέρι. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχαν θάψει το πτώμα.

Ο δράστης υποστήριξε ότι τη δολοφονία διέπραξε ο δεύτερος Αλβανός που, όπως ισχυρίζεται, χτύπησε στο κεφάλι το θύμα με έναν «κάβουρα» προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του.

kozanimedia.gr