Ορίστηκαν οι πρόεδροι και τα μέλη των Δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Δήμου Κοζάνης

kozd14189Οι νέοι πρόεδροι και τα μέλη στους οργανισμούς του δήμου Κοζάνης, που ορίστηκαν κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18/9/2014, είναι οι εξής:

- Φανή Φτάκα – Τσικριτζή: Πρόεδρος Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ)

Αντιπρόεδρος: Σιαμπανόπουλος Γιώργος

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Βαλαής και Π. Δημόπουλος από την πλειοψηφία, η Χριστίνα Ζιώτα, προϊσταμένη ης Λ΄ ΕΚΠΑ, ο Σπύρος Σαπρίκης και ο Νίκος Πλεξίδας.

Η μείζονα αντιπολίτευση πρότεινε τους Κ. Κυριακίδη και Γ. Τζουμερκιώτη, ενώ από την παράταξη Δεληγιάννη θα είναι μέλος ο κ. Χατζαβερίδης.

 - Γιώργος Πεκρίδης: Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ

Αντιπρόεδρος: Βάια Δινοπούλου

Αντιπρόεδρος ορίστηκε από το δήμαρχο Κοζάνης Λ. Ιωαννίδη η Βάια Δινοπούλου, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Ν. Σιώμος και Κ. Βακουφτσής, ο μηχανικός της ΔΕΗ Νεκτάριος Πολωνίδης (από τον Άγιο Δημήτριο), αλλά και ο δικηγόρος και πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Γιάννης Θεοφύλακτος.

Από την παράταξη Μαλούτα μέλη θα είναι οι Νούλα Τουμπουλίδου, (πρώην πρόεδρος ΔΕΥΑΚ) και η Νικολέτα Μπουμπόναρη, ενώ μέλος στο Δ.Σ. θα είναι και ο Γιάννης Δεληγιάννης.

-  Παναγιώτης Δημόπουλος: Πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης

- Μελισσία Ηλικίδου: Πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ

Μέλη στο νέο 11μελες Δ.Σ. θα είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Δημόπουλος και Α. Ζήγρα, ενώ ως κοινωνικός φορέας ορίστηκε το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.

-  Μανώλης Κουτσοσίμος: Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας

Αντιπρόεδρος: Γκούμας Λάκης

Μέλη από την πλειοψηφία θα είναι επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Βακουφτσή και Γ. Γρηγοριάδης, αλλά και, ως δημοτες, η Ουρανία Χρύσινα και Ευαγγελία Παπαδοπούλου.

Από την παράταξη Μαλούτα μέλη στο νέο Δ.Σ. θα είναι οι Κώστας Κυτίδης (πρώην πρόεδρος) και Παναγιώτης Θεοδωρίδης, ενώ μέλος θα είναι και ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Τσιρέκας


- Πρόεδρος σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης: Θέμης Λιάκος

- Πρόεδρος σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκπ/σης: Χάρης Φούκας