Από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΔΜ

Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Βελβεντό

kpev14118Τη δική του περιβαλλοντική κυψέλη απέκτησε το Βελβεντό. Πρόκειται για το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ένα υπερσύχρονο κτίριο που δένει αρμονικά την εικόνα ενός γνήσιου Βελβεντινού σπιτιού της συγκεκριμένης εποχής με το σήμερα.

Χώροι υποδοχής και διδασκαλίας αίθουσες σεμιναρίων και εργαστηρίων συνδέονται μεταξύ τους λειτουργικά ενώ ο υπαίθριος χώρος διαμορφώθηκε σύμφωνα με την οικιστική δομή της περιοχής.

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης κ. Χριστοφόρος ενώ την κορδέλα έκοψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής και ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, παρουσία του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, της Εκτελεστικής Γραμματέας της Περιφέρειας Νατάσας Τσάτσου, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Κώστα Γρίβα, υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων…