Τυχεροί στην ατυχία τους δικοί μας -από Μικρόβαλτο-

μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα

troxaio14 8 2 1 1Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα -περί τις 4:15μμ- του Σαββάτου 2 Αυγούστου 2014 στην παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης, στη διασταύρωση του Βοσκοχωρίου, 20 περίπου χλμ από την πόλη της Κοζάνης, όταν φορτηγάκι Mercedes τύπου «βαν» που οδηγούσε 25χρονη, παραβιάζοντας το stop βγήκε στον κεντρικό δρόμο όπου εκινείτο κανονικά ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Nissan.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τυχεροί στην ατυχία τους -αφού απέφυγαν τα «χειρότερα»- στάθηκαν οι επιβαίνοντες δικοί μας -από το Μικρόβαλτο- στο ΙΧ αυτοκίνητο, που μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης. Ο 34χρονος οδηγός του οχήματος Αντώνης Αλεξόπουλος του Αλεξίου, η σύζυγός του Αγγελική, το μόλις ενός έτους αγοράκι τους Αλέξης και η μητέρα του οδηγού Μαρία. Το αγοράκι ήδη έχει εξέλθει από το νοσοκομείο, ενώ αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και η μητέρα του Αγγελική. Δεκαήμερη ανάπαυση σύστησαν οι γιατροί στον Αντώνη που έχει υποστεί επιφανειακές εκδορές και ενδέχεται να μεταφερθεί για νοσηλεία αύριο ή μεθαύριο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης -καθότι στρατιωτικός-. Σε σχετικά χειρότερη κατάσταση είναι η μητέρα του οδηγού Μαρία που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην «εντατική» με πολλαπλά κατάγματα στα άκρα και τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί* σε εξειδικευμένο ορθοπεδικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις.

Η 25χρονη οδηγός του «βαν» τραυματίστηκε ελαφρά.

ΣΗΜ.: Το ΔΣ του Συλλόγου Μικροβαλτιών Ν. Κοζάνης, εύχεται στους παθόντες «περαστικά» και ιδιαίτερα στο δραστήριο μέλος του συλλόγου Μαρία Τζουκοπούλου-Αλεξοπούλου γρήγορη ανάρρωση.

mikrovalto.gr

troxaio14 8 2 3

...η διασταύρωση που έγινε το ατύχημα (κόκκινο βέλος)

troxaio14 8 2 1 2troxaio14 8 2 2

...τα δυο οχήματα, λίγο μετά τη σύγκρουση (ΦΩΤΟ kozan.gr)

*ΣΗΜ. 6.8.2014: Ο Αντώνης και η Μαρία Αλεξοπούλου μεταφέρθηκαν την Τρίτη 4/8 για νοσηλεία στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.