Nεκρός ηλικιωμένος ποδηλάτης στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας-Άρδασσας

7sn93uey6t-300x224Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 4 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας – Άρδασσας στο ύψος της εισόδου του οικισμού. Νεκρός, από τη σύγκρουση του ΙΧ αυτοκινήτου με το ποδήλατο, είναι ο αναβάτης του ποδηλάτου Σ.Κ. 76 ετών κάτοικος Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η οδηγός του αυτοκινήτου 43χρονη(κάτοικος Άρδασσας) είχε κατεύθυνση από Πτολεμαΐδα προς τον οικισμό (την ίδια είχε και ο 76χρονος) και στο ύψος του γηπέδου (είσοδος του χωριού) από αδιευκρίνιστη αιτία το αυτοκίνητο παρέσυρε το ποδήλατο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη του. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 76χρονο ποδηλάτη στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας χωρίς όμως να μπορούν οι γιατροί να προσφέρουν κάτι και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 76χρονος πήγαινε στην Άρδασσα (από την Πτολεμαΐδα όπου κατοικεί) στο κτήμα που έχει στην περιοχή ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου επέστρεφε στο σπίτι της (στην Άρδασσα) από την Πτολεμαΐδα που είχε πάει για να πάρει την κόρη της (που εργάζονταν στην πόλη). Έρευνα διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Από το www.eordaia.org