Χωρίς υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στα Καμβούνια ο συνδυασμός του κ. Κοσματόπουλου

Ντοβόλης και Χαρισοπούλου υποψήφιοι στα Σέρβια

Ίδια παράλειψη και στην Αιανή στο ψηφοδέλτιο του Λ. Μαλούτα

kosmatopoulos65  Οριστικά εκτός εκπροσώπησης δημοτικών συμβούλων στο Δημοτικό Διαμέρισμα των Καμβουνίων τέθηκε ο συνδυασμός του Θανάση Κοσματόπουλου «Δύναμη Ευθύνης».

Κι αυτό οφείλεται στην λανθασμένη κατάθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο στις 27 Απριλίου 2014, όπου δεν υπήρχε ο απαραίτητος αριθμός υποψηφίων (τουλάχιστον 3, όσες και οι έδρες).

Κατόπιν τούτου οι υποψήφιοι του συνδυασμού στα Καμβούνια Αχιλλέας Ντοβόλης και Δώρα Χαρισοπούλου δηλώθηκαν -με το δικαίωμα που παρείχε ο νόμος- και είναι υποψήφιοι στα Σέρβια.

Πρακτικά για τους ψηφοφόρους του συνδυασμού του κ. Κοσματόπουλου στα Καμβούνια, σημαίνει ότι μπορούν να ψηφίσουν κανονικά για υποψήφιους τοπικούς συμβούλους και να ψηφίσουν επίσης μια υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου από τα λοιπά δημοτικά διαμερίσματα (Σέρβια ή Βελβεντός ή Λιβαδερό).

Εκτός εκπροσώπησης, για τον ίδιο λόγο, θα είναι και ο συνδυασμός του Λ. Μαλούτα στην Αιανή, με τον υποψήφιο Γιώργο Τζέλλο να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης, στη θέση της Κυριακής Τσαραμπουλίδου που παραιτήθηκε.