Ανακοίνωση υποψηφιότητας του δημοσιογράφου Αντώνη Μαυρίδη

mavrid15 4- Γεννήθηκα στις 28 Ιουνίου του 1966, στην Πτολεμαϊδα.

- Είμαι παντρεμένος με την Αντωνία Ορφανίδου και έχω δύο παιδιά.

-Πτυχιούχος της Πανεπιστημιακής Σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού και εκπαιδευτής-δημοσιογράφος, πιστοποιημένος από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.

- Δημοσιογράφος , μέλος της Ένωσης Συντακτών-Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ- και της Διεθνούς Ένωσης

Δημοσιογράφων I.F.J

- Δημοσιογράφος στην ΕΡΑ Κοζάνης και στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας από το 1988 έως και το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε στις 11 Ιουνίου 2013 , ενώ από το 1988 έχω συνεργαστεί επαγγελματικά, με σειρά τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και με δημόσιους, ιδιωτικούς και κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις, για την λειτουργία γραφείων ενημέρωσης και επικοινωνίας.

- Εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες, εκδηλώσεις και προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για θέματα περιφέρειας, αυτοδιοίκησης, ενημέρωσης, επικοινωνίας και πολιτισμού.

Με δράση και συμμετοχή, σε σειρά αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων και φορέων στην περιοχή της Εορδαίας, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» και ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη, καλώ όλους τους πολίτες να δημιουργήσουμε μαζί την Πτολεμαϊδα και την Εορδαία που μας αξίζει, αφήνοντας πίσω μας, όσους και όσα μας «πλήγωσαν» και όλα εκείνα που υποβάθμισαν τον τόπο μας και την περιοχή.