www.mikrovalto.gr

Τυχαία φωτογραφία

Αναζήτηση


Σάκης Οδ. Νατσιόπουλος Εκτύπωση
Τρίτη, 03 Αύγουστος 2010 23:04

Αύγουστος 2010

Σάκης Νατσιόπουλος

Από τα κορυφαία στελέχη της Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΕ

 Δείτε παρακάτω και τους φίλους του...

sn_3.8

 

Η επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη κάθε συντοπίτη μας, ασφαλώς και αποτελεί τιμή για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους φίλους του και για όλους εμάς τους συγχωριανούς του. Και βέβαια αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα όταν επιτυγχάνεται στον ιδιωτικό τομέα, εκεί που κατά τεκμήριο οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις είναι περισσότερες.

Απόλυτη εφαρμογή των παραπάνω επισημάνσεων βρίσκουμε στο πρόσωπο του Σάκη Νατσιόπουλου του Οδυσσέα, που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να ανελιχτεί σε ένα από τα κορυφαία στελέχη, μιας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα εταιρίες εξόρυξης και εμπορίας μαρμάρων, της Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. [Στοιχεία εταιρίας παρακάτω]

Σήμερα καταλαμβάνει τη θέση του Project Manager στη μητρική εταιρία Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ ΑΕ και τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου και Διαχειριστή της θυγατρικής εταιρίας ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Νατσιόπουλος γεννήθηκε το 1966 στο Μικρόβαλτο Κοζάνης, όπου και τέλειωσε  το Δημοτικό. Συνέχισε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Κοζάνη (1978-1984) όπου και υπήρξε πάντα επιμελής στα μαθήματά του, πρόσχαρος και αγαπητός με τις παρέες του. Το επόμενο βήμα του ήταν η επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, από όπου και απέκτησε του πτυχίου του χημικού, της σχολής Θετικών Επιστημών (1984-1990).

Επαγγελματικά και για μια δεκαετία (1992-2002) εργάστηκε σαν φροντιστής Μέσης Εκπαίδευσης. Το 2002 εντάσσεται στην ΑΕ Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ και αναλαμβάνει υπεύθυνος πωλήσεων εσωτερικού -για τη Βόρεια Ελλάδα- μέχρι το 2007. Η σχετική εμπειρία του από την επιχείρηση μαρμάρων του πατέρα του, η επιστημονική του κατάρτιση και η εργατικότητά του τον φέρουν σύντομα (2008) στη θέση του Project Manager της εταιρίας με αντικείμενο τη διαχείριση και το κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών με μεγάλους πελάτες και Τεχνικές Κατασκευαστικές Εταιρίες. Όπως προαναφέραμε από τη 1.5.2010 ασκεί επιπλέον τα καθήκοντα του Διευθύνοντα Συμβούλου και του Διαχειριστή στη θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ.

Στα τυπικά του προσόντα προστίθενται, η γνώση της αγγλικής γλώσσας και των Η/Υ.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Καβουρίδου του Πούλιου και έχουν αποκτήσει δυο αγόρια. Τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει σχεδόν αποκλειστικά στην οικογένειά του. Ο Σάκης Νατσιόπουλος παρά τις μεγάλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει, βρίσκει το χρόνο και επισκέπτεται συχνά το Μικρόβαλτο, το αγαπημένο του χωριό.


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Οι φίλοι μου

.

«Φιλία»! Μια λέξη εύκολη να τη πεις. Δύσκολα να τη πιστέψεις. Και ακόμη πιο δύσκολη να την κρατήσεις στο βάθος του Χρόνου. Πολλές φορές όλοι μας πιστεύουμε ότι σε κάποια περίοδο της ζωής μας βρήκαμε τον φίλο που ψάχναμε. Τον ιδανικό. Τον μοναδικό. Tον ένα. Αυτόν που θα μας πιστέψει. Που θα στέκεται συνεχώς δίπλα μας. Που δεν θα μας προδώσει ποτέ. Που θα είναι το διέξοδο στην μοναξιά της ζωής μας. Συνοδοιπόρος στην πορεία μας.

Τις περισσότερες φορές όμως γελιόμαστε. Απογοητευόμαστε και μέσα μας κλαίμε. Που εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Με το πέρασμα των χρόνων από πάνω μας και αποκτώντας καθημερινά εμπειρίες και βιώματα, φιλτράρουμε τις σχέσεις μας και κρατάμε τους δοκιμασμένους φίλους μας.

Για αυτούς ακριβώς θέλω να γράψω. Για αυτούς που στράγγισμα, στράγγισμα, στράγγισμα έμεινα στο ποτήρι της ζωής μου δίπλα μου, νοερά, φανερά, δυνατά. Θέλω να μιλήσω για αυτούς όπως τους  φανταζόμουν, όπως τους  οραματίστηκα από πιτσιρίκος.

Από το δημοτικό, στο γυμνάσιο, στο λύκειο, στο Πανεπιστήμιο, στο στρατό, στα πρώτα εργασιακά χρόνια, μέχρι τα όρια του μεσήλικα που είμαι σήμερα. Ο κύκλος μου μεγάλος. Οι φίλοι μου όμως λίγοι.

Ονομαστικά με τα μικρά τους:

Ο Κώστας

Ο Αχιλλέας

Ο Λάκης

Ο Γιάννης

Ο Άρης

Ο Σάκης

Ο Μπάμπης

Ο Σπύρος

Ο Κώστας

Ο Θύμιος

Ο Τάκης
.
- Αχιλλέας Σταθόπουλος και Λάκης Σταθόπουλος

Οι δάσκαλοι. Οι συμμαθητές, ο φίλοι των παιδικών & μαθητικών χρόνων. Μαζί μάθαμε να παίζουμε.. Μαζί στο πανεπιστήμιο. Μας ένωσαν οι εφηβικοί αγώνες, αλλά κυρίως το ποδόσφαιρο. Κοινή μας αγάπη η «ΕΛΠΙΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ». Την υπηρετήσαμε για περισσότερο από 15 χρόνια. Χαθήκαμε για κοινωνικούς λόγους. Ζούμε σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Αναζητώ την συντροφιά τους κάθε φορά που έχουμε διακοπές στο χωριό. Έχω την χαρά ότι ίσως τους βρω στο Πάρκο του χωριού και την ώρα που παίζουν τα παιδιά μας, εμείς θα αναπολούμε τα παλιά.

- Κώστας Σταθόπουλος

Ο επονομαζόμενος και Κωστούλης (Κωστούλης βαφτίστηκε γιατί όταν η παρέα έβγαινε για ποτό και ο Κώστας έλεγε θα πιούμε εννοούσε χυμό πορτοκάλι χωρίς παγάκια). Χαίρομαι που ιδιωτεύει τόσο πετυχημένα στον σκληρό ιδιωτικό τομέα. Μαζί χορέψαμε, ήπιαμε (έστω και χυμό), μεθύσαμε, γλεντήσαμε, κλάψαμε. Ατελείωτες θα μου μείνουν οι θύμησες που όταν μεθούσε ήθελε να τον κάνω βόλτες στα χωριά μας με το αυτοκίνητο και με ανοιχτό παράθυρο. Βίτσια βλέπεται. Τώρα μοιραζόμαστε τις χαρές των οικογενειών μας, τα προβλήματά μας, τις στεναχώριες μας. Μόνιμός μας και συνήθως ακατόρθωτος στόχος να βρεθούμε να τα πιούμε. Που δεν γίνεται ποτέ όμως.

- Σπύρος Χαρισόπουλος (Ο Πίπης)

Κλασική φιγούρα. Όταν ήθελε να χτυπήσει κάποιον με το δεξί χέρι δάγκωνε τον αγκώνα του αριστερού του χεριού να πάρει δύναμη. Η πρώτη μεταγραφή παίκτη του Μικροβάλτου στον Α.Ο.Τρανόβαλτου έναντι 100.000 δρχ. Τότε δεν μπορούσα να του το συγχωρήσω. Ήθελα να του καρφώσω το δελτίο στο τοίχο μιας και ήμουν γραμματέας στον Αθλητικό σύλλογο τότε. Ευτυχώς τον βλέπω συχνά στο χωριό λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

- Μπάμπης Παπαδόπουλος

Ο Χαράλαμπος. Τι να πει κανείς. Έχει σοβαρά ελαττώματα:

α) Είναι άρρωστος Παοκτσής. Αυτό και αν είναι ελάττωμα.

β) Μετά από ξενύχτι ψάχνει πάντα φαγητό. Και που να βρεις στο Μικρόβαλτο να φας στις 4 τα ξημερώματα. Θα θυμάμαι πάντα για μια στιγμή το 1994, που γυρίζοντας από γλέντι στα Σέρβια βρήκαμε μόνο το Ζαραβίγκα ανοικτό και φάγαμε ψωμί – κρεμμύδι και μουστάρδα.

γ) Το βασικό του όμως ελάττωμα είναι άλλο. Μετά από ξενύχτι κοιμόταν πάντα στο αυτοκίνητο και τον στήναμε όρθιο σαν τσουβάλι στο κατώφλι του σπιτιού του για να τον πάρει μέσα η μάνα του.

- Άρης Παπαδόπουλος

Ο Ζγουρός. Ατελείωτες κεφάτες παρέες στο καφενείο, σε χορούς, σε πανηγύρια. Κύριος σε αυτά. Ποτέ δεν θα σε άφηνε να φύγεις τελευταίος. Τον βλέπω ευτυχώς αρκετά συχνά στο χωριό. Αυτός να με θυμηθήτε. Φυλάει Θερμοπύλες στο χωριό.

- Θανάσης Τζιώνας

Ο Ravanelli. Μεγάλη η ομοιότητά του με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Juventus. Άψογος καφετζής. Θα έχει πάντα ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Και ας μην είναι ο κολλητός μου. Λέτε να ευθύνεται για αυτό το ότι δεν έχω πληρώσει ποτέ καφέ στο καφενείο του?.

- Θύμιος Παπαδόπουλος

Ο Τζιμάκος. Τι να πει κανείς για αυτό το παλικάρι όνομα και πράγμα. Όταν όλη η υπόλοιπη παρέα κοιμόταν μέχρι το ερχόμενο βράδυ μετά από ξενύχτι, αυτός έβγαινε κατευθείαν μαζί μου για πρωινό καφέ στο καφενείο. Αυτός ήταν ο στόχο μας. Δεν θυμάμαι στα 46 χρόνια που είμαστε μαζί ούτε μια μέρα να τον είδα στεναχωρημένο. Μήπως δεν έχει προβλήματα, μπόρες, ζόρια. Δεν νομίζω. Μάλλον ξέρει αν τα διαχειρίζεται.

- Τάκης Σταθόπουλος

Ο Τακάρας. Ο αθλητής. Παράδειγμα αποφασιστικότητας και πειθαρχίας. Ο άνθρωπος δεν παίζεται στο πρέπει. Χαίρομαι όμως κυρίως ότι αυτό το μετάδωσε και στα παιδιά του. Μας συνδέει η κοινή μας αγάπη για το Χωριό (Για να μην παρεξηγηθώ εννοώ στον ίδιο βαθμό). Με συγκίνησε ιδιαίτερα κάποια φορά που τον είδα να τρέχει σε αγώνα 10km στην Θεσσαλονίκη που για αυτόν ήταν προπόνηση. Τον ζήλεψα πραγματικά. Είδα για πρώτη φορά πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί στην ζωή μου. Μου έδωσε μάθημα. Μπράβο Τάκη.

- Τζιούτζιος Γιάννης

Ο «κολλητός» Ο άνθρωπος στον οποίον ότι και αν μου κάνει δεν μπορώ να του θυμώσω. Φίλοι από μικρά παιδιά και ας είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Θείος της γυναίκας μου. Για μένα όμως είναι φίλος. Στην καρδιά μου και στην μνήμη του τηλεφώνου μου θα είναι πάντα γραμμένος ως «ο κολλητός». Τίποτε άλλο. Με έβγαλε πολλές φορές από αδιέξοδα, ζόρια. Με βοήθησε πολύ σε χρόνια που ήθελα βοήθεια. Και πάντα αφιλοκερδώς. Πάντα όταν πηγαίνω στο χωριό θα περνάω από τον πάνω δρόμο με την ελπίδα να τον βρω στο πατρικό του σπίτι.

- Κώστας Παπαβασιλείου

Τελευταίο άφησα ένα άνθρωπο όχι Μικροβαλτινό, αλλά έναν άνθρωπο που σκέφτεται Μικροβαλτινά. Πρότυπο οικογενειάρχη & επιχειρηματία. Τίμιος, ηθικός, παραδοσιακός, διορατικός, πράος. Ο άνθρωπος που καταφέρνει να με ηρεμήσει με λίγες μόνο κουβέντες στο τηλέφωνο. Αυτός στον οποίο πάει πρώτα η σκέψη μου όταν είμαι θλιμμένος ή χαρούμενος. Με τον οποίο θέλω να μοιραστώ την καθημερινότητά μου, τις φοβίες, τα πάθη μου, αλλά και τις χαρές μου, τις επιτυχίες μου και τα οράματά μου. Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει αρχές και στόχους στην ζωή του. Αυτός το κατάφερε από μικρός τα έχει και τα δυο. Δεν το κρύβω ότι για μένα είναι στόχος. Αυτός που μου στάθηκε όπως κανείς άλλος στην περιπέτεια του πατέρα μου. Καθημερινά μου λέει  έστω και μια καλημέρα. Αυτός που 8:05 το πρωί κάθε φορά που γιορτάζει κάποιος στην οικογένειά μου θα με πάρει τηλέφωνο να μου ευχηθεί (και ας ξέχασε φέτος τον Παύλο. Μάλλον όμως το έκανε επίτηδες, γιατί και εγώ ξέχασα την γιορτή της αγαπημένης του Λόλας). Ο άνθρωπος που μπροστά στα ιδανικά και στα πιστεύω του θα πνίξει στα σίγουρα τα πάθη του. Η ήρεμη δύναμη. Μακάρι και το ξαναλέω μακάρι να μπορούσα να λειτουργήσω έστω και στο ελάχιστο όπως αυτός.

Τον ζηλεύω πραγματικά. Μακάρι στο μέλλον να μπορέσω να του μοιάσω. Ο άνθρωπος πρέπει αν παραδειγματίζεται από συμπεριφορές και βιώματα. Εγώ τον έχω σαν πρότυπό. Προσπαθώ να είμαι κοντά του. Με μια λέξη «Άρχοντας» σε όλα του. Βοήθησε και βοηθάει το χωριό μας με τον τρόπο του, όσο δεν μπορούμε όλοι οι άλλοι μαζί.

Χαίρομαι που με επέλεξε σαν φίλο του. Σταματάω γιατί δακρύζω και δεν γράφει το στυλό στο χαρτί. Θα το καταλάβει και η Λίζα η γραμματέας μου και δεν το θέλω. Δεν μου επιτρέπεται να είμαι ευαίσθητος στη θέση μου. Το όνομά του Κώστας Παπαβασιλείου του Δημητρίου. Ο επονομαζόμενος Μετακσιώτης στα ελληνικά και Metaksiotis σαν χρήστης του mikrovalto.gr.

Ήθελα μέσα από αυτές τις γραμμές να σας γνωρίσω την παρέα μου, τους φίλου μου, τους δικού μου ανθρώπους. Αυτούς που σκέφτομαι και νοιάζομαι περισσότερο από τους άλλους.

Ήθελα όμως να γνωριστούμε καλύτερα. Τα σημερινά χρόνια που «οι στέγες των σπιτιών είναι κολλητές, αλλά οι καρδιές των ανθρώπων πολύ μακριά».

Σάκης Νατσιόπουλος του Οδυσσέα

Ο επονομαζόμενος Φάκας στα ελληνικά και anatsiopoulos στο mikrovalto.grΣτοιχεία Επικοινωνίας

ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διευθύνων Σύμβουλος

_____________________________________________________________

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Λεωφόρος Χαριλάου - Θέρμης (Έναντι Νέων Κοιμητηρίων)

ΤΘ 17004 , ΤΚ 54210 Θεσσαλονίκη Τηλ:2310433424-5

Φαξ:2310476438  Κιν:6936647803

e-mail:anatsiopoulos@lazaridis-tehniki.gr & anatsiopoulos@lazaridismarmor.gr

_______________________________________________________________

&

ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Project Manager

_____________________________________________________________

Γ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε.

Λεωφόρος Χαριλάου - Θέρμης (Έναντι Νέων Κοιμητηρίων)

ΤΘ 17004 , ΤΚ 54210 Θεσσαλονίκη Τηλ:2310433424-5

Φαξ:2310476438  Κιν:6936647803

e-mail:anatsiopoulos@lazaridismarmor.gr &  thessbranch@lazaridismarmor.gr

website : www.lazaridismarmor.gr

 

Στοιχεία για τον ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ

Ο όµιλος ΛΑΖΑΡΙΔΗ είναι ένας από τους µεγαλύτερους καθετοποιηµένους οµίλους εταιριών που δραστηριοποιείται στον χώρο του µαρµάρου. Η µητρική εταιρία Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1970. Ένας από τους κύριους, µακροπρόθεσµους και αντικειµενικούς στόχους του στρατηγικού πλάνου της εταιρίας και του οµίλου είναι η εξόρυξη, επεξεργασία και η εµπορία ποιοτικών µαρµάρων, όπως επίσης και προϊόντων και υποπροϊόντων µαρµάρου µε υψηλή προστιθέµενη αξία. Ο όµιλος ενεργοποιείται σήµερα σε επτά χώρες (Ελλάδα, Γερµανία, Ρουµανία, Τουρκία, Κίνα, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δηµοκρατία της Μακεδονίας και Βουλγαρία) αν και έχει ενεργή δραστηριότητα πωλήσεων ή αγορών σε περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσµο.

Η εταιρία Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ  Α.Ε. συµµετέχει στις παρακάτω επιχειρήσεις:

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΧΩΡΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

LITHOS MARMOR GmbH

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εμπορία μαρμάρου, γρανίτη και διακοσμητικών πετρωμάτων με τρεις αποθήκες εμπορευμάτων.

LARIN MRAMOR COMPANY A.D.

Π.Γ.Δ.Μ.

Εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου και των υποπροϊόντων αυτού.

LAZARIDIS MARMURA SI GRANITE S.A.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Εμπορία και επεξεργασία διακοσμητικών προϊόντων από μάρμαρο και γρανίτη.

STRUMA SANDANSKI MARMOR AND GRANITE EOOD

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου, γρανίτη και διακοσμητικών πετρωμάτων.

SHANGHAI JINHENG STONE MATERIALS Co. LTD.

JIEYANG JINHENG STONE INDUSTRIAL Co. LTD

ΚΙΝΑ

Εξόρυξη γρανίτη, επεξεργασία και εμπορία διακοσμητικών προϊόντων γρανίτη.

PETRA MADENCILIK A.S.

ΤΟΥΡΚΙΑ

Εξόρυξη μαρμάρου.

Οι κύριοι στόχοι του οµίλου είναι:

1. Ο ποιοτικός έλεγχος των πρώτων υλών σε διαφορετικά χρώµατα και ορυκτολογικές συνθέσεις.

2. Η διανοµή των προϊόντων διαµέσου ενός ευρύτερου δικτύου πωλήσεων, ελεγχόµενου από τον όµιλο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

3. Εξειδικευµένη παραγωγή στο άρτια οργανωµένο εργοστάσιό µας στην Ελλάδα, αποβλέποντας κυρίως σε µεγάλα έργα όπου η ποιότητα στα παραδοθέντα υλικά είναι πάντοτε µέσα στους προσυµφωνηµένους χρόνους παράδοσης.

Η εταιρία Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. έχει πολύτιµη διεθνή εµπειρία, η οποία σε συνδυασµό µε την άριστη γνώση νέων τεχνολογιών, της δίνει ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα στην αγορά. Η εταιρία είναι ικανή να συµµετέχει στην παραγωγή προϊόντων τόσο για στρώσεις δαπέδων, εφαρµογές όπως γλυπτά, κολώνες -κίονες, όσο και ειδικές επεξεργασίες σχεδιασµένες από ειδικευµένους ανθρώπους και παράγοντες µε εξελιγµένη τεχνολογία, εφοδιασµένη µε αυτόµατες µηχανές (robot-wire, waterjet). Η υιοθέτηση και η εφαρµογή των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου στο πλήρες φάσµα της παραγωγής και της πώλησης των µαρµάρων, αποτελεί την βασική αρχή της λειτουργίας της επιχείρησης. Η εταιρία Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. επίκειται του πιστοποιητικού ποιότητας ISO 9001/9002 και του πιστοποιητικού περιβαλλοντικής διαχείρησης ISO 14001/1996.

Η εταιρία Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. είναι διεθνώς γνωστή και απολαµβάνει την εµπιστοσύνη της αγοράς για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της (χρόνος παράδοσης και εξυπηρέτηση πελατών µετά την πώληση) έχοντας την δυνατότητα να αναλαµβάνει την πραγµατοποίηση µεγάλων έργων σε όλο τον κόσµο. Τα λατοµεία του οµίλου µε την άριστη οργάνωση, το πολύ καλά εκπαιδευµένο προσωπικό και τον πλέον σύγχρονο µηχανολογικό εξοπλισµό, έχουν την ικανότητα να καλύπτουν οποιεσδήποτε παραγγελίες σε όλο τον κόσµο και τα επιτυχή αποτελέσµατα είναι γεγονός. Η µεθοδολογία εξόρυξης του µαρµάρου γίνεται µε τέτοιο τρόπο ώστε να µπορεί να ικανοποιήσει όλες τις τρέχουσες και µελλοντικές ανάγκες µας.

Τα πιο σηµαντικά έργα που έχουν αναληφθεί κατά την περίοδο 1982 μέχρι και σήμερα, είναι:

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΕΡΓΟ

Μ2

ΥΛΙΚΟ

Hotel Regent, Taipei, Taiwan

32.000

AJAX

New Parliament, Riyadh, Saudi Arabia

80.000

THASSOS

Esso Headquarters, Holland

5.000

THASSOS

Royal Palace, Tangier, Morocco

15.000

THASSOS

Palace of Emir MUTER, Taif, S. Arabia

20.000

THASSOS

Hotel OKURA, Japan

8.000

AJAX

Council of Ministers Building, Baghdad, Iraq

35.000

THASSOS

MASSA PIAZZA Mecca, S. Arabia

110.000

THASSOS

23 Branches of the Chase Manhattan Bank, Hong-Kong

6.000

AJAX

Atlanta Town Hall, U.S.A.

4.325

AJAX, THASSOS, ΙLIOS

Olympic Museum, Lausanne, Switzerland

2.500

THASSOS

Tower Palace, Seoul, Korea

16.000

GOLDEN BROWN

SJAELSØ Project, Denmark

4.500

PETRA

Temple, Tsukuba, Japan

10.000

THASSOS

Snow Crystal Museum, Sapporo, Japan

5.000

THASSOS

Torre Mapfre, Barcelona, Spain

22.000

ALEXANDER WHITE

Meteorological Station, Barcelona, Spain

Massif slabs

ALEXANDER WHITE

Central Hospital, Barcelona, Spain

3.000

ALEXANDER WHITE

152 Houses, Montigala, Spain

30.000

KYKNOS

Appartments, Sabanell (Costa Brava), Spain

12.000

KYKNOS

Sede Banco Casanova, Vigo (Galicia), Spain

2.500

KYKNOS

Museo Arte Contemporaneo, Oporto, Portugal

1.000

KYKNOS

Viviendas unifamiliares, Javea, Spain

5.000

KYKNOS

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΕΡΓΟ

Μ2

ΥΛΙΚΟ

Servihogar 2000, Spain

10.000

VOLAKAS – KYKNOS

Aplacado Zona servicios Aeropuerto, Barcelona, Spain

1.700

KYKNOS

Hotel Bahia Almunecar, Spain

15.000

VOLAKAS – KYKNOS

Palacio Congresos, Palmas de Gran Canaria

4.500

KYKNOS

Promociones Bou, Spain

7.000

KYKNOS

Diagonal Mar, Spain

18.000

SEMI WHITE

Group FER Headquarters, Mallorca, Spain

3.000

THASSOS – VERDE INDIAN – AZUL MACAUBAS

Projects of the Royal Family of KSA, S. Arabia

2.500

THASSOS

Metro Central Station, Mayakovskaya,  Moscow, Russia

Columns

GOLDEN BROWN

Theocharakis Foundation, Athens, Greece

Special Patterns

CALACATA – PETRA

Hotel Porto Palace, Thessaloniki , Greece

6000

INDIAN GREEN-CREAM KULP-GOLDEN BROWN- ROSSO ANTICO-THASSOS LAZARIDIS-YELLOW SILVIA-SILVER FUJI-PADANG PINK

Zeda Group, Thessaloniki , Greece

5000

SILVER FUJI- STAR WHITE-PADANG DARK

WESTIN HOTEL, Beijing, China

1400m³

CREMA KULP

Nigbo Project, China

38000

SILVER FUJI

Shanghai Pudong International Airport, China

180.000

SILVER FUJI

Al Hamid Twin Towers, Abu Dhabi, U.A.E.

20.000

DIAMOND PINK

Offices building and Warehouse ΝΕΟSΕΤ, Thessaloniki

Greece

3000

STAR WHITE

Tax Office Thessaloniki, Thessaloniki , Greece

1500

STAR WHITE-SANTA SOFIA

NISSAN Showroom N.I.THEOKHARAKIS, Thessaloniki

Greece

1500

CYPRIOT STONE PΑΗΝΑS-POLARIS WHITE

J & D, Firm Of Jewellery and Pearl, Thessaloniki , Greece

1300

GOLDEN BROWN- INDUS GOLD

Offices Building PAPISTAS S.A. Greece

1500

PADANG LIGHT-PURE BLACK

IMPERIAL HOTEL, Chalkidiki, Greece

3500

GOHARE-YELLOW SILVIA-SANTA SOFIA-TRAVERTINE HONEY-PADANG LIGHT-CREAM KULP-INDIAN GREEN

COURTHOUSE, Kavala, Greece

4000

GIALLO CALIFORNIA

Offices Building SIDERAS S.A.Thessaloniki, Greece

2000

NESTOS

SAINT LOUCAS CLINIQUE, Thessaloniki, Greece

3000

TRAVERTINE HONEY

Offices Building VODAFONE, Athens, Greece

1500

STAR WHITE-SHANXI BLACK

PAPISTAS ATHANASIOS residence, Thessaloniki

Greece

Columns

TRAVERTINE HONEY

MET HOTEL CHANDRIS HELLAS S.A. Thessaloniki,

Greece

7000

CHINA BLACK ARCHEOS – CREMA FENICHE

Residencies Complex OIKADE S.A., Piraeus, Greece

1100

GIALLO CALIFORNIA

YDROGEIOS INSURANCE Building, Athens, Greece

3000

BLUE PEARL-STAR WHITE-CREMA MARFIL-GOLDEN BROWN-ROSSO ALICANTE-CREMA NOUOVA

MARGARITIS KONSTANTINOS residence, Athens

Greece

3000

GIALLO CALIFORNIA

Residencies Complex KAPPA, Greece

1500

KYKNOS-POLARIS

Reformation of grove of Agias Paraskeuis Komotini

Greece

STAR WHITE-KYKNOS

Holy Temple of Saint Dimitrios , Plagiari Thessaloniki

Greece

1300

KANARIA – INDIAN GREEN – GIALLO CALIFORNIA – ROSSO ANTICO – DRAMA GREEN - MACAUBAS

IOANNIDIS EXPERT Building , Ptolemaida, Greece

1600

PORRINO PINK

STAR WHITE

Hotel ERMONES , Corfu, Greece

1500

INDIAN GREEN

IOANNIDIS SA CARS Building , Kozani, Greece

600

CHINA BLACK – STAR WHITE

Offices Buiding COSMOS OFFICES of ZEDA GROUP

,Thessaloniki, Greece

8000

GRANITE G664

HOTEL “THISEIO AFFAIR”, Athens, Greece

600

POLARIS MEDIUM

PREMIUM BLACK

CHAMBER OF COMMERCE BUILDING, Alexandroupoli,

Greece

1500

KULP CREAM

 

Τρέχοντα έργα:

MEDICAL CENTER, “YGEIA KOZANIS”, Kozani, Greece

10.000

SILVER FUJI

PADANG DARK

CHINA MAUVE-CREAM PINK

OFFICES BUILDING OF “MENTOR”, Katerini, Greece

2000

THIANSHAN RED – PADANG PINK

TATA CONDOMINIUM, Singapore

7000

KYKNOS

COVE CONDOMINIUM, Singapore

30.000

KYCNOS

TIANJIN FINANCIAL CENTRE, China

2.300m3

1.200 m3

KULP (ΕΤΟΣ 2008)

KULP (ΕΤΟΣ 2009

 

Ο όµιλος ΛΑΖΑΡΙΔΗ είναι εγγύηση για οποιοδήποτε µεγάλο έργο αναλαµβάνει. Η σχέση της εταιρίας µε τους πελάτες της είναι σταθερή και µεγάλης διάρκειας και ο στόχος του Διοικητικού Τµήµατος είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η άµεση ανταπόκριση στις επιθυµίες και στις ανάγκες τους.

Το άριστα καταρτισµένο προσωπικό της εταιρίας Γ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΔΡΑΜΑΣ Α.Ε. αποτελεί την εγγύηση για την ποιότητα, την ποσότητα, την ασφάλεια και την ακρίβεια που απαιτούνται από τη σύγχρονη έννοια της αισθητικής και της λειτουργικότητας στη χρήση του µαρµάρου. Ο όμιλος ΛΑΖΑΡΙΔΗ στηριζόµενος στην παράδοσή του κοιτά µπροστά, αφιερωµένος στην διατήρηση των υψηλών καθορισµένων στόχων του και παραµένει στα υψηλότερα βάθρα της διεθνούς αγοράς µαρµάρου. Για άλλους η εµπορία µαρµάρου µπορεί απλά να είναι ένα επιχειρησιακό θέµα, για τον Όμιλο ΛΑΖΑΡΙΔΗ η εµπορία µαρµάρων είναι «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ».

Ελπίζουµε ότι η σύντοµη παρουσίαση της εταιρίας µας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά µε την εταιρία ή τα προϊόντα µας, παρακαλώ µην διστάσετε να επικοινωνήσετε µαζί µας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή µε εµάς µέσω:

Τηλέφωνο:  ++30 – 25210 60100

Fax: ++30 – 25210 60110

E-mail:  info@lazaridismarmor.gr

Website: www.lazaridismarmor.eu

Ταχυδροµική Θυρίδα:  24, 66100 Δράµα, ΕΛΛΑΔΑ

 

 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack