Υποψήφιος Δήμαρχος στα Σέρβια ο Θύμιος Δισερής(;)
.

dis28.11Τον προβληματισμό του για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού, φαίνεται να εκφράζει το τελευταίο διάστημα ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδερού, Ευθύμιος Δισερής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr συζητά την περίπτωση να ηγηθεί ψηφοδελτίου προκειμένου να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της περιοχής.

Ο κ. Δισερής, από τους έμπειρους της αυτοδιοίκησης στην περιοχή των Σερβίων, έχοντας διατελέσει από το 1990 σε θέσεις ευθύνης, μέχρι και σήμερα όπου κατέχει θέση δημοτικού συμβούλου στον Καλλικρατικό Δήμο, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας συνδυασμού ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βολιδοσκοπείται και από άλλες πλευρές που έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους για τις εκλογές του Μαΐου.

Στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού πέραν του Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου, υποψήφιος φαίνεται πως θα είναι ο κ. Λαϊλόπουλος, ενώ δεδομένη θεωρείται η κάθοδος συνδυασμού που θα στηρίζεται στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα το ενδεχόμενο να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος δεν έχει αποκλείσει ο Μενέλαος Μακρυγιάννης και πλέον στο κάδρο μπαίνει και ο Ευθύμιος Δισερής, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ.

από kozanimedia.gr