Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πρόσληψη τεσσάρων (4) εποχικών εργατών στον ΥΗΣ Πολυφύτου

Αιτήσεις μέχρι 26/11
.

hyspol21.11Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού τεσσάρων (4) Εργατών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα εξήντα (60) ημερομίσθια και που θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός δωδεκαμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών στον ΥΗΣ Πολυφύτου, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
με εξήντα (60) ημερομίσθια

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. που εδρεύει στην Αθήνα
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/94, όπως συμπληρώθηκε και τροποποιήθηκε με μεταγενέστερους νόμους και με τον Ν.3812/2009.
2. Η υπ΄αριθμ.ΔΙΠΠ/15/65/7467/03.06.13 Εγκριτική Απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 2 παρ. 1 της ΠΥΣ 33/2006 , όπως ισχύει.
3. Η υπ΄αριθμ 17/2013 Απόφαση Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε.
4. Τον Κανονισμό Κατάστασης Προσωπικού ΔΕΗ (ΚΚΠ/ΔΕΗ)

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού Τεσσάρων (4) εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για απασχόληση που δεν θα υπερβαίνει τα εξήντα (60) ημερομίσθια, και που θα πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε εντός δωδεκαμήνου, για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών, στον ΥΗΣ Πολυφύτου, σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας.

Κατά τη διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων και εφόσον οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τις προς κάλυψη ανάγκες, και πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου θα λαμβάνονται υπόψη, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κριτήρια όπως:

- Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
- Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
- Εντοπιότητα
- Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.
- Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης.
- Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ εντός της τελευταίας τριετίας.
- Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν δώδεκα (12) μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στη ΔΕΗ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα συμπληρώνοντας την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε. του ΥΗΣ Πολυφύτου , Τηλ. 2464032249 και 2464031402, (αρμόδια: Αντωνοπούλου Ελένη) εντός προθεσμίας εφτά (7) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Σταθμού, των Δημοτικών καταστημάτων και των αντίστοιχων ΚΕΠ.
(Hμερομηνία έναρξης υποβολής Αιτήσεων η 20/11/2013 και λήξη η 26/11/2013).
 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ Α.Ε.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
Δ/ντής ΥΗΣ Πολυφύτου