Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Βράβευση αθλητών-προπονητών-παραγόντων του ΤΙΤΑΝΑ ΣΕΡΒΙΩΝ, δεκαετίας 1980-1990*

vravtit80_43vravtit80_01vravtit80_44

 Μία ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε για τα μέλη του Τιτάνα Σερβίων και πιο συγκεκριμένα των τμημάτων κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου της δεκαετίας 1980-1990, η εκδήλωση βράβευσης στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.
...το ΒΙΝΤΕΟ "Άιντε Τιτανάάάάάάάάάάάάάάάάά ρά", 14:39min, από την εκδήλωση, με "γεύση" από τα ...παλιά

 Ακόμη πιο ιδιαίτερη βέβαια ήταν η συνάντησή τους με τον προπονητή τους και εκπαιδευτικό-γυμναστή στα σχολεία των Σερβίων εκείνη την εποχή Γιάννη Δημητριάδη ο οποίος μαζί με τον επίσης τότε προπονητή τους και εκπαιδευτικό-γυμναστή Γιάννη Θεμελίδη -δεν παραβρέθηκε λόγω προσωπικού κωλύματος-, ήταν τα δύο τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού, ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του Νίκου Τσουρνάβα, προέδρου εκείνη την εποχή του Τιτάνα Σερβίων. Μία δεκαετία που το τμήμα στίβου του Τιτάνα έφτασε με τους αθλητές τους πολύ ψηλά με Πανελλήνιες διακρίσεις και συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών ενώ και η ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε μέχρι την Εθνική Ερασιτεχνική.
 Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία ο Γιάννης Δημητριάδης, που έζησε στα Σέρβια όλη τη δεκαετία του '80-'90 και άφησε πίσω του, όταν έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κατερίνη, μια πλούσια παρακαταθήκη στον αθλητισμό και γενικότερα την κοινωνία των Σερβίων, θυμήθηκε στιγμές από εκείνη την εποχή  ενώ την ευκαιρία να μιλήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τον προπονητή τους είχαν και οι πρώην αθλητές του Τιτάνα.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον γυμναστή-προπονητή Γιάννη Δημητριάδη και στον αείμνηστο πρόεδρο της εποχής εκείνης Νικόλαο Τσουρνάβα (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του).

SLIDE-SHOW 45 ΦΩΤΟ από την εκδήλωση

* Γ.Μ.  Πολύ καλή πρωτοβουλία και επιτυχημένη η εκδήλωση -ένα ερωτηματικό μόνο για τον τρόπο πρόσκλησης των αθλητών, γιατί παρατηρήθηκαν πολλές απουσίες-, αλλά, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε πρώτα να τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές-προπονητές-παράγοντες προηγούμενων δεκαετιών και ίδιαίτερα αυτοί της δεκαετίας 1960-1970. Αν η βράβευση αφορούσε μόνο το στίβο, τότε η πρωτοβουλία θα ήταν πιο ορθολογική...