Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ! Αιφνίδιος θάνατος 40χρονου από την Αιανή
.

ouisk23.10Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Αιανής από το θάνατο ενός 40χρονου συγχωριανού, ο οποίος χτες βράδυ, άφησε κυριολεκτικά την τελευταία του πνοή… στο ποτό, καθώς προσπαθούσε να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι!

Πρόκειται για ιδιοκτήτη καφενείου, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστημά του με παρέα που έπινε μπύρες. Μεταξύ κουβέντας και πειραγμάτων ο καφετζής πείραξε κάποιον της παρέας ότι είναι… τσιγκούνης και τότε ο τελευταίος τον προκάλεσε πως αν πιει ένα μπουκάλι ουίσκι, του το κερνάει. Πήγαν σε μπαρ της Αιανής, όπου ο 40χρονος επιδόθηκε στην προσπάθεια να κατεβάσει ολόκληρο το μπουκάλι, αλλά κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του. Κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και ο ιατροδικαστής διέγνωσε ότι πέθανε από έμφραγμα, καθώς όπως δήλωσε στον «Π» «ο 40χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του». Για τη συσχέτιση του θανάτου με το ποτό ή τυχόν με άλλες ουσίες, σημείωσε ότι «πάρθηκε αίμα εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη ‘αλκοολικό κώμα», λόγω της υπερκατανάλωσης αλκοόλ.

Σήμερα στην Αιανή θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 40χρονου.

Χ.Β./ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ