Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013/mikrovalto.gr

Σταμάτησαν οι εργασίες ανακατασκευής του ΚΕ.Φ.Ο. (ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ) Μικροβάλτου

...δείτε ακόμη πως εξελίσσονται τα έργα: γήπεδο 5Χ5 και δρόμος προς Λιβαδερό
.
erga22.9.13_1
.Εδώ και δυο μήνες έχουν σταματήσει οι εργασίες της ανακατασκευής του ΚΕ.Φ.Ο. (ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΙΟΥ) στο Μικρόβαλτο, ενώ σε ένα μήνα περίπου εκπνέει ο συμβατικός χρόνος περαίωσης του έργου.

Από το σύνολο των υπό εκτέλεση εργασιών, που συνοπτικά είναι η ανακατασκευή δαπέδων και λιθοδομών, η επικεράμωση της στέγης, η αντικατάσταση κουφωμάτων, η αντικατάσταση νιπτήρων-νεροχυτών-WC και η αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και του δικτύου ύδρευσης-θέρμανσης, έχουν εκτελεστεί μόνο οι εργασίες αντικατάστασης του φέροντος οργανισμού της ξύλινης στέγης και η επικεράμωση. Επιπλέον, δεν έχουν απομακρυνθεί ούτε τα μπάζα από το προαύλιο που βρίσκεται δίπλα στην πλατεία του χωριού (ΦΩΤΟ), με κίνδυνο ο χώρος να αποτελεί εστία μόλυνσης.

Η σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 129.850 €, με ανάδοχο την ΟΕ ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, έχει υπογραφεί στις 29 Απριλίου 2013, με συμβατικό χρόνο εκτέλεσης τους έξι (6) μήνες, δηλ. το έργο θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι τις 28.10.2013.

Το έργο χρηματοδοτείται(;) από τον Τοπικό Πόρο (για το ποσό των 110.000 €) και από ιδίους πόρους του δήμου Σερβίων-Βελβεντού (υπόλοιπο 19.850 €).

Γιώργος Μαστρ.

erga22.9.13_2erga22.9.13_3

ΥΓ. Σε αντίθεση, κανονικά φαίνονται να εξελίσσονται τα άλλα δυο έργα στην περιοχή, ήτοι, η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στο Μικρόβαλτο, όπου έχει διαστρωθεί ο βασικός ασφαλτικός τάπητας, και η βελτίωση του δρόμου Μικροβάλτου-Λιβαδερού, όπου έχει ολοκληρωθεί η οδοστρωσία με αμμοχάλικα με το επόμενο βήμα να είναι η ασφαλτόστρωση.