Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Έκλεψαν 9.300 ευρώ από πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Βαθύλακκο!

...& η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
.

el.as._banerΑνάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Βαθυλάκκου από την πρωτόγνωρη, για την περιοχή, ληστεία με λεία 9.300 ευρώ, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia, ο υπάλληλος του πρακτορείου, κλείνοντας το ταμείο και την πόρτα, λίγο πιο κάτω δέχθηκε επίθεση από πίσω από δυο αγνώστους, οι οποίοι τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την κατάθεση του υπαλλήλου, του απέσπασαν 4.300 ευρώ που είχε επάνω του, ενώ πήραν και άλλες 5.000 που υπήρχαν σε τσαντάκι που επίσης είχε μαζί του!

Η υπαλληλος του πρακτορείου κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και άντρες της Ασφάλειας Κοζάνης έφτασαν στο Βαθύλακκο για τα περαιτέρω.

από το Kozanimedia

..........................

...& η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Ληστεία σε βάρος υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ, στο Βαθύλακκο Κοζάνης

Αναζητούνται δύο άγνωστοι άνδρες

Χθες (19-01-2013) το βράδυ,  δύο άγνωστοι άνδρες διέπραξαν ληστεία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ, στο Βαθύλακκο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στο Βαθύλακκο Κοζάνης, δύο άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν στον 35χρονο, κοντά στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που εργαζόταν, την ώρα που το είχε κλείσει και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανόν πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα  να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και να του αφαιρέσουν συνολικά το ποσό των 9.387 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.  Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας αιμόφυρτο στον δρόμο τον παθόντα.

Δράστες αναζητούνται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.