Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήρια στους μαθητές και καθηγητές

του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης

.
6ogymn23.10Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους καθηγητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης, οι οποίοι στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας: «Η Δύναμη της Δημιουργικότητας σε περιόδους Κρίσεων» απέσπασαν δύο Πανελλήνιες διακρίσεις, αποκτώντας:
1. την πρώτη θέση στον 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ 2011-12, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με τίτλο: «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας», αναπτυσσόμενη στη θεματική ενότητα «Κοινωνία» και με ψηφιακό τίτλο: «Κοζάνη, το τόπος… που Ονειρεύεται!»
2. την κορυφαία διάκριση, με τίτλο «Σφραγίδας Καλής Πρακτικής στην εκπαίδευση και μάθηση 2.0», του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας του Τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο: «Το σχολείο… που ονειρεύεται!» - Ανάπτυξη κοινωνικών δικτύων και ΤΠΕ στην παιδαγωγική.
3. και τιμητική διάκριση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Βορείου Ελλάδος, με  θέμα τη Μετανάστευση και την Κοινωνική Ένταξη, όπου το τμήμα Φωτογραφίας του εκπαιδευτικού προγράμματος συνέβαλε στην ανάπτυξη και προβολή της κοινωνικής αυτής δράσης στον τόπο μας, συμμετέχοντας ενεργά, αλλά και καλλιτεχνικά, με τον τίτλο  δημιουργίας: «Περνώντας… Απέναντι».
Εύχομαι να είστε πάντα δημιουργικοί και να έχετε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια.

Ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης
Δρ. Σαββιλωτίδης Κοσμάς
ΦΥΣΙΚΟΣ