Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012/Δελτίο Τύπου

Δηλώσεις τραπεζικού λογαριασμού

για απόδοση ανεξόφλητων δαπανών του ΕΟΠΥΥ

 .

pldapyg12.9Σε εκτέλεση των ανεξόφλητων δαπανών από το 2010 έως 2012 των ασφαλισμένων του πρώην Ο.Π.Α.Δ (πλέον Ε.Ο.Π.Υ.Υ) παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι που δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό με την μορφή Ι.Β.Α.Ν να κάνουν γνωστό στην Περ/κη Δ/νση ΕΟΠΥΥ Κοζάνης, μέσω των υπηρεσιών τους ή ατομικά, τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα είναι υποχρεωτικά δικαιούχος ο ΑΜΕΣΑ ασφαλισμένος.

Ο ΕΟΠΠΥ δεν θα  προβεί σε οποιαδήποτε διεκπεραίωση – εκκαθάριση  δαπάνης για τα έτη 2010, 2011 και 2012 εφόσον δεν έχει δηλωθεί λογ/σμος ΙΒΑΝ. 

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι προκειμένου να αποφθεχθεί συνωστισμός και ταλαιπωρία στους ασφαλισμένους του πρώην ΟΠΑΔ, αλλά και λόγω της έλλειψης προσωπικού θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τις υπηρεσίες (Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, Αστυνομική Δ/νση, Νοσοκομεία κ.λ) όπως συγκεντρώσουν τα στοιχεία αυτά για τις μονάδες ευθύνης τους και αποστείλουν συγκεντρωτικές καταστάσεις με τα στοιχεία των λογαριασμών, είτε με e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με fax: 24610-29839 είτε ταχυδρομικώς στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ επί της Δημοκρατίας 27 (Διοικητήριο – Π.Ε. Κοζάνης).

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.