dserv8221Με 15 ψήφους υπέρ της εναλλακτικής πρότασης του Προϋπολογισμού Δήμου Σερβίων 2021, που κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κακαφίκας Αναστάσιος και πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, έναντι 7 ψήφων υπέρ της πρότασης της δημοτικής αρχής και μιας ψήφου κατά των δύο προτάσεων, ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός 2021 του Δήμου Σερβίων, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021.

Υπέρ της εναλλακτικής πρότασης του κ. Κακαφίκα (15 ψήφοι), ψήφισε το σύνολο των παρόντων δημοτικών συμβούλων των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης «ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΚΑΙ «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» και οι ανεξάρτητοι Ζάκης Δημήτριος και Κακαφίκας Αναστάσιος. Απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Καραντάκος Παναγιώτης, Φούντογλου Κυριάκος και Πεχλιβανίδης Κωνσταντίνος.

Υπέρ της πρότασης της δημοτικής αρχής (7 ψήφοι), ψήφισε το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της διοικούσας παράταξης «ΓΕΦΥΡΑ στο ΜΕΛΛΟΝ» (άπαντες παρόντες).

Κατά των δυο προτάσεων ψήφισε ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γεωργακόπουλος Νικόλαος, ενώ απουσίαζε από την ψηφοφορία το έτερο μέλος της παράταξης Νάκας Αστέριος.

mikrovalto.gr

dserv8221