spyrlaz 1Η δική μου τοποθέτηση κ.Λαζαριώτη, σε ότι αφορά στις επαφές-συσκέψεις του Δημάρχου Σερβίων, για μεγάλα και ουσιαστικά ζητήματα, όπως η θέρμανση, είχε πολλαπλό στόχο και πάντως εστίαζε στον σεβασμό που οφείλουμε όλοι οι αιρετοί στο θεσμό του Α/βαθμού τοπικής αυτοδιοίκηση, όπου και ανήκω.

Με εκτίμηση στη προσωπικότητά σας και με ιδιαίτερη προσοχή στα γραφόμενά σας, θα περιοριστώ στα σημεία που αναφέρεστε στο όνομά μου και στον συνδυασμό μας και θα πω:

Η Δημοτική παράταξη «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» ζητά το δικαίωμα στη συμμετοχή θέσεων και «απαιτεί» ισονομία και ισοπολιτεία στην επικράτεια του Δήμου μας.

Κοντολογίς απευθυνόμενη στο Δήμαρχο κ. Χ.Ελευθερίου, του ζητούσα να μην αυθαιρετεί, να περιορίσει τα «κακά» στοιχεία του χαρακτήρα του και συνεπώς να λειτουργήσει ως Δήμαρχος όλων των Δημοτών.   Πολιτικά σκεπτόμενη και με συνείδηση ευθύνης, του σύστησα,τον δημοκρατικό τρόπο διοίκησης.

Τα ερωτήματα που θέσατε προς εμένα, υποθέτω ότι ειπώθηκαν εκ παραδρομής γιατί γνωρίζετε ότι τα ηνία του Δημαρχιακού Θώκου ανήκουν στον κ. Χ. Ελευθερίου με τον οποίο έχετε συνεργαστεί πολλάκις. Εύκολα λοιπόν και σε αυτή τη αναζήτησή σας, θα μπορούσατε να πάρετε τις απαντήσεις από τον ίδιο, όπως τις αποζητούμε και εμείς.

Με τη δική μας παράταξη, όποτε το επιθυμείτε, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και από κοινού να καταλήξουμε σε όλα αυτά τα έργα αλλά και σε αυτόν τον τρόπο , που θα πάν τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας, δύο βήματα μπροστά.

Με τιμή

Λαζαρίτσα Σπυρίδου-«ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

spyrlaz 1