SpyridouΟταν μια Δημοτική παράταξη εκφράζει άποψη για ένα γεγονός και τοποθετείται δημόσια για τη στάση της Δημοτικής Αρχής, είναι πολιτική πράξη και έτσι κρίνεται από την κοινωνία.

Όταν αιρετοί, που απαρτίζουν τη Δημοτική Αρχή απαντούν σε δημοσίευμα της αντιπολίτευσης, μέσω Fb εστιάζοντας με διάθεση κακίας, είναι καιροσκοπισμός και πάντως σφραγίζουν την ποιότητά τους.

Για άλλη μια φορά, η Δημοτική Αρχή Σερβίων, (Η Δημοτική αρχή δεν είναι ένας …είναι πολλοί) από τους συναδέλφους τους και από τους συνδημότες μας… Εμετρήθησαν, εζυγίσθησαν και ευρέθησαν ελλιπείς.

Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Επικεφαλής «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

Spyridou

Η ως άνω τοποθέτηση αφορά αναφορές στο fb του δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα, που δημοσιεύτηκαν στο kozan.gr ως παρακάτω links:

kozan.gr: Η έμμεση απάντηση του Δημάρχου Σερβίων στην επικεφαλής της παράταξης “Στάση Σερβίων” Λ. Σπυρίδου: “Κάποιοι λένε μόνο «παχιά λόγια» ενώ η Δημοτική Αρχή ξέρει μόνο να πράττει”

 

kozan.gr: Το σχόλιο του Προέδρου του Δ.Σ. Σερβίων Ν. Μπουκουβάλα, με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης “Στάση Σερβίων” της Λαζαρίτσας Σπυρίδου: “Aνοίγουμε και κανένα ορθογραφικό λεξικό συνάδελφοι”